Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tkoludtajvidi

Marketing

Post mortem!?

ŠEVILI!
Ahem, Post nubila phoebus, i mda salamič se vraća, ne brzo, ali se vraća, i volim zareze, i odsad ih puno stavljam, i lijepa je ova rečenca zar ne?
I taman se spasim ovoga problema, završi škola, odradi se koncert bijelog dugmiča (aha ja sam bio a vi niste :PPPP) i onda lijepo ja prolazim kroz dvorište osnovne škole i krećem se pravac kafić ali zaustave me "prijatelji" i ponude me pivom. Odkud vam? Kupismo. I tako popim dvije i krenem dalje. Za dva dana ja na popisu lopova koji su krali iz jednog zatvorenog kafića. I sad se lijepo pet jebenih dana mučim s time.
Ali kao i obično, stariji brat će me izvuć.
E al meni je problem s ovim frendovima.... ubitit ili ne?
Eh ubiti, što bi to uopće značilo? NEKOME USKRATITI DISANJE ukratko, a može značiti i jednostavno odsjeći od postojanja tj. nekomplicirano ne doživljavati.
Pa kad se salamič vraća to se mora slaviti, ali što ću slaviti kad sam u kurcu zbog svega ovoga. I još jedan important thing, zašto uvijek prek ljeta komp radi ali hebene igre neće???
Dobim dugo očekivani gta san andreas, instaliram, igram prvi dan, sutradan upalim komp, dvoklik na ikonicu san andreas, nothing happens. Zašto? Što sam Bogu skrivio??? Isto tako i jebena startopia ali igra za windowse 95 radi.
Mrzim ljeto.
I prokleto je vruće, sparno i bulšitno.
Nit na komp ne stigneš nego sa društvom razbijaš ulicu (il prozoore na školi al to je isto).
I sad sebe još pitam zašto nisam došo kod mihe na party u subotu. Pa što se tako urnebesno dogodilo da se jedna mihina razredna kolegica tolko (koji da izraz sad stavim, čovječe HELP?) uskokodakala (ajd vi nađite nešto bolje, da vas vidim) i tko se to tako napio da je završio u komi? PA miha mislim kakve ti to partije radiš? A ja se dosađujem u disku i svađam se s okolicom. I što će mi sad život?
Jedva čekam taj usrani motor i da se negdje razbijem pa finiš (e al prije toga ću sam reć da kod duga rese ima fantastično mjesto za kupanje na mrežnici zvano zlatni kut, slapovi, hidromasaža i sve, tek tolko da informacije ide dalje :) ).
Jebem ti kako mi se nedaju pisati postovi i navečer paliti komp kad se budim rano ujutro, ah mrzim ljeto mrzim mrzim mrzim.
MRZIM BLOG

Post je objavljen 28.06.2005. u 00:24 sati.