Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

..da bog da te biokemija odnijelaaaaa..

JOš jedan dan u enesbeju..(Nisam to tako zamišljala, ali o tome drugom prilikom..) Gledala sam u skriptu.. Pokušala sam izbrojati rupice na stropu.. one kroz koje ide klima.. Pila sam kave.. i cedevite..

Doma sam praktički puzala.. Odnosno puzala bi da nisam morala trčat na svaki krushking tramvaj (a stvarno sam htjela što prije doma..)

Nego, trenutno stanje:
- izgledam ko kuhani reciklirani ispljuvak puža balavca, a osjećam se isto tako+ glava boli
- biokemije ne znam ni približno onoliko koliko bi trebala, i znam da bi trebala to sve još jednom proć (tako da mogu reć da sam ukupno prošla sve dvaput)
- isto tako znam da ako još jednom pogledam skriptu (svezak prvi, drugi, ili seminarski) da ću se zbljuvat..najvjerojatnije negdje između lupanja glavom o stol/zid i rezanja žila tupim nožem za guljenje krumpira
- takodje znam da mi je ispit sutra
- ne znam zašto su me ljudi na cesti čudno gledali:
a) zato što izgledam kao anti-reklama života natovarena skriptama
ili
b) zato što nosim sunčane naočale (pa bio je dan prije nego sam ušla u krushking crnu rupu od enesbeja!!)

- na temelju opsežnog pročavanja biokemijskih procesa i življa (živalj, živad..živež?, jel.. uvjerena sam da riječ postoji) u enesbeju, mogu zaključiti sljedeće:

biokemijski proces

Vesela, izrazito vedra osoba (VIVo) (=supstrat) ulazi u NSB. EnEsBe (=enzim) uz pomoć učenja npr.biokemije (=kofaktor) usprkos djelovanju inhibitora (=piva, ima alkohola, provjerih), pretvori jadan supstrat u reciklirani-ispljuvak-puža-osobu (RIPo) (=produkt)


ALI! nije sve izgubljeno.. reakcija je reverzibilna *svekoliko mnoštvo ushićeno klikče nakon grupnog olakšanja*


Daklem, supstrat (RIPo, npr.JA), uz pomoć enzima (=pivnica..ili nešto drugo s alkoholom available) i njegovih trusty kofaktora (alkohol i po mogućnosti dobra ocjena u indexu) usprskos inhibitorima (nema para? neko će već častit! pad &bruka? pijem da zaboravim..) izlazi kao produkt, iliti VIVo, vesela, izrazito vedra i nadasve pijana osoba. =)


*imam ogromnu želju bacat na slučajne prolaznike skripte iz biokemije*

hvala na razumijevanju..



Post je objavljen 27.06.2005. u 22:42 sati.