Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

" just give me that ¤snickers¤ and no one gets hurt"

sha jana radi kada joj je dosadno unutar četiri zida svoje sobe jer ima bolove zbog jebenih stvari pa su joj kretnje ograničene na pomak ruke ljevo i pomak ruke desno? paa...stručnjaci ne znaju da li je to zato sha jana od jutra do mraka se oblokava magičnim koktelom od baralgina/voltarena ili simply pa joj se razum malo nakrivi...ili simpli zato sha e sama takva.... pa jana sjedi u svojoj sobi i gura si jastuk u glavu jer želi testirati granice svojih plućnih mogućnosti. a pri tom izgleda plavo ko štrumPfeta. dakle rezultat pokusa: in đejmZZ bond stajL: slabo, jako slabo. barba walter je kriv za sve.
...baj d vej .... kako uopšte izgledaju štrumpFovi kada se dave?
anivejZZ. da...imala sam sreću sha mi dir femili nie upala u sobu i vidla kako si pokušavam oduzet život sa nekim srmdljivim jastučićem na miki mausa.
mda. oduvijek se govorilo jana je kreativna djevojka." a kako je umrla?" ugušila se mišem :)

nakon dobrog pokušaja samoubojstva ništa ne sjedne ko snikers...d van end onli...prvo sam ga držala u rukama i proučavala sha piše na omotu, zatim sam pažljivo odmotala omot i evo ga.... snikers je provirio sa svojom glavicom. bila sam ko mačka koa jede svoe mlade pa sam se polakomila nad svojim djetetom i strpala veći komad, opet podcjenjujući svoe sposobnosti. izgledala sam ko koza kada u punom pogonu žvače sjeno. a štaš ( pzdrF tipu koi ide na koncert bielog puceta cccc...)
snikers je ono nešto šta bi svaki tip trebao da ima :)
Image Hosted by ImageShack.us
...pojedi me...

e bash ono..neznam kome s kime sam pričala o tome. uglavnom... niko mi ne vjeruje da je najodvratniji pornić koi sam ikad vidla onaj sa simpsonsima...ono baaah. a bo. tu se pokazalo da je incest uistinu igra kou može da igra ciela obitelj.
bože sha je pričam. Shock 2
i dok se svi ljudi koi putuju na maturalno brinu kolko će para uzet, ono.. briu kako će se zabavit..danas na inspirativnim razgovorima na posljepodnevnoj kawi na kojoj sam se pojavila vođena boli i padom nikotina/kofeina koe doma ne mogu konzumirat kako ovisnost hoće...ja i ivana smo razglabale kako ćemo nas tri izdržat u sobi kada nas uhvati sve tri ona velika nužda. i nismo ni primjetila da nam se razgovor sveo na ovo ." pa dobro..ako jedna ide prie..druga može već otvorit vrata da se to razzrači ili sa sprejem da ode smrad"
"da da...ili ako nas baš uvati u isto vrijeme, jedna se može otić posrat dolje u zajendičko glavni wece hotela..."
" ma da...ne sada tu komplicirat.."
ono...D! koi razgovori. i jos meni stara danas da ja moram uzet jednu rolu papira za svaki slučaj. pa dobro. u slučaju da svi wecei u hotelu budu zauzeti..odo ja u prirodu. naturalistički način obavljanja nužde uvijek je u điru.


Post je objavljen 26.06.2005. u 23:51 sati.