Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ddadd

Marketing


.
Ciljane skupine
.

Baš sam gledao na TV Filipovića.
Taman negdje prije no što je trebao početi fajt udarili su sa reklamama.

Prvo je bio neki deterđent što super pere. Rekoh sebi, ma mrak, ovo milijun domaćica što su sad došle gledati ultimate fight su došle na svoje, kako bi inače znale da baš taj proizvod super pere!
Osim toga, oni znojni momci što su prekinuli treninge da bi gledali Filipovića..oni će sad doći kući nakon treninga i reći će:
"Ženo, danas sam čuo za deterđent što super pere - MORAMO ga probati, pliz, reci da hoćeš!"

Onda je bio neki što super odmašćuje (sori, ni za prvi ni za drugi nisam zapamtio kako se zovu).
Taj što odmašćuje...svi oni koji gledaju Filipovića uz roštilj i pivicu u svojim vikendicama - svi oni će se lupat po glavama što nisu uzeli baš taj što odmašćuje a valja im još roštilj oprat, ajoj!

Nećete vjerovati, ponovo muški prizvod - Air Wick! (da da, sad sam počeo zapisivati!).
Dakle, nakon napornih vježbi u parteru, nakon smrdljivog putovanja javnim prijevozom, kad izuju miomirisne tenisice i sjednu u svoje kauče muškarci svih zemalja će sve svoje probleme riješiti Air Wickom...nešto neponovljivo!

Pa ide pravi proizvod za žene što imaju nemarno muško...BONUX - za malo para puno pere! Njami, prije žestokog fighta ništa ne opušta kao lijepi fancy momak što se tušira i ubacuje svoje čarape u veš mašinu...mmm :)

Pa 24 sata, prave muške novine, malo teksta, puno slika, ljepotica tjedna za koju se glasuje mobitelom...

Onda orbit, momak je nadmudrio smrt...točno prikladna reklama za krvavu bezkompromisnu borbu što slijedi...

Vanish...moja duša je pjevušila od ushićenja gledajuć kako vanish dobro čisti, ja kao tipični gledatelj ultimate fighta bio sam ganut sladunjavom reklamicom, skoro mi je suza potekla niz lice...

T-MOBILE se samo nakratko naslikao...ccc...bit će da im ne ide, ta, tko više koristi mobitel sad kad imamo blog...

Za kraj su nam priredili reklamu za koju sam očajnički htio shvatiti što reklamira. Moja koncentracija je bila dobro načeta i uzurpirana silnim sredstvima za čišćenje ali nisam se dao. Naćuljio sam se, oči su mi netremice zurile u ekran...ali...morao sam trepnuti! FAK! Promaklo mi je!

Sav očajan ustao sam, nije mi uopće više bilo do meča...u mom mozgu je samo tutnjalo:

"Kako ti je moglo to promaknuti...ooo...kako ti je samo to moglo promaknuti..."

Otišao sam u susjednu sobu. Sjeo sam na tatami. U položaj lotosa. Moja svijest skupila se u jednu točku, osjetio sam Puls. Ba Mak me je obuzeo cijelog i otisnut sa poda samo snagom svojeg Wa krenuo sam izvoditi Formu koju samo rijetki poznaju kao Zmajev Ples. Sklad duha i tijela bio je ponovno uspostavljen i vratio sam se u sobu ispred televizora. Neki čovjek sa gitara frizurom je upravo najavljivao meč...

Filipović je pobjedio. To je 100% zato što mu žena koristi vanish. Vjerujte mi, pričao mi je o tome jednom, dok smo se posvađali oko toga da li je bolji bonux ili ariel.. ;)

:D

Post je objavljen 26.06.2005. u 21:08 sati.