Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Kultura Alkoholiziranja

Dobro je poznat podatak da gusari vole noć provesti u kakvoj lučkoj rupetini, pijani k'o krdo slonova. No, manje je poznata činjenica da gusari (za razliku od klinaca danas) vole UŽIVATI u alkoholu. Neki od njih čak i smisao svoje egzistencije nalaze na dnu boce. E, pa za prave gusarske sladokusce pripremamo Vam seriju recepata iz brodske kuhinje, nazvanu 'Pecara Babe None'. Prvi recept istinski je gusarski klasik, poznat sladokuscima preko svih 7 mora, pije se na svim našim tulumima, a izumitelj i idejni tvorac je your's trully...


ORKOVSKA BATINA
Sastojci:
ovako od oka- litra dedinog ruma iz špajze koji je stajao otvoren cca 10 godina (ostali podaci nepoznati-možda i bolje tako, ignorance is a bliss)
30 deci medicinskog alkohola (savršen omjer, jer bi i deci više uzrokovao trajno sljepilo)
10 deci balića, flaširanog, s pravom etiketom, iz Bile (dobio od gostiju)
žlićica mljevene crvene paprike (u kuhinji, gore gdje su začini)
sok od feferona (kupiš onu teglu iz dućana, zasučeš rukave i cijediš, brate, cijediš)
bibera i soli po volji (možebitno gore kod začina, al možda na kuhinjskom stolu ili kod prijatelja narkomana)
još prst il dva medicinskog alkohola (jebeš vid kad možeš biti pijan)

'Orkovska batina' pije se rashlađena do varljive (and yet stabilne) temperature mokraće. Najbolji kad je vani +30 C (teče niz grlo, sve do guzice), a konzument nije prethodno ništa jeo. Poželjno je da konzument ima kirurški odstranjene mandule, ostali piju na vlastitu odgovornost. Na konzumenta OBAVEZNO nalijepiti žuti post-it papirić koji sadrži sljedeće podatke: Ime, Prezime, Adresa, Broj telefona i Krvna grupa, u slučaju medicinske intervencije. Nemojte me pitati koji broj je Hitna jerbo su sad nešto mijenjali, 'ko bi ga znao više...

Uskoro iz Kapetanovih Spisa objavljujemo... vodič kroz hrvatsku vinsku kartu: 'Vina u klasi 6-15 kuna: Avantura za dušu i jetru', kao i 'Biti mrtav u Zagrebu', multimedijalni turističko-edukativni vodič kroz zagrebačka groblja i bolnice, folklornog karaktera s daškom tragedije.

Orkovska Batina

PS: Ovaj čarobni napitak, nektar demona je stvarno piće i konzumirat će se večeras na Grande Tulumu kod QuickSilvera. Avast matey!


Cpt. Black Adder
sotonjara, trockist i revolucionar, ali poeta u duši


Post je objavljen 25.06.2005. u 14:48 sati.