Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

...

teško mi je.više nemam riječi.za nikoga i za ništa..danas sam saznala hrpu stvari..koje ne da su me povrijedile, nego kao da su iščupale dio mene..
riješile su se na neki način, ali one će uvijek biti u meni i dio mene.i nikada zaboravljene.povrijeđene su mnoge osobe..zbog par laži..zašto bi uništavali i blatili nekoga? nekoga tko vam je pomogao? nekoga koga smatrate prijateljem? zašto se igrati s tuđim osjećajima navodeći nekoga na ljubav i kasnije uzmičući bez neke prave isprike? ostavljati bezbroj suza i slomljenih srca..
samo da bi sebe zaštitili od nečega od čega se uopće netrebate štititi..
jebiga...mislila sam da je razlog tuđeg ponašanja prema meni nešto drugo..a ne to da ljudi misle da sam nešto rekla ili da nešto osjećam..nešto sasvim suprotno od onoga što zapravo jest...i to su mislili zbog obične laži..i u sasvim bezazlenom razgovoru se otkrilo baš sve..svaka laž, svaka misao..i otuda suze...moje su danas bile iskrene..i sve što sam rekla..bilo je dosta nepravde prema svima nama....i dosta laži...i možda ovo utječe na nekoga...da razmisli o svom ponašanju..i da shvati da su prijatelji tu da im budeš iskren,a ne biti dvoličan i govoriti i iza leđa..prijatelja je malo...i sve je teže otkriti tko je taj pravi.. i zauvijek ću se sjećati ovog dana..majke mi...i osobe kojoj sam pomogla koliko sam mogla..i koja me izdala..koja je lagala..a nema povoda..i još jedne osobe koja je mislila krivo..koja je mislila da je mrzim..a nikada nisam i nikada neću...jer nemogu mrziti..to u mom životu ne postoji...neću mrziti ni njega..ja ću ga žaliti..i možda shvati..možda postane onaj stari..možda se prestane igrati s tuđim osjećajima jer se lako može dogoditi da se netko jednog dana poigra njegovim..a to je gadan osjećaj....Peace

Post je objavljen 25.06.2005. u 00:20 sati.