Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/t00nkec

Marketing

ima neka tajna veza, tajna veza za sve nas...

Kako je sve započelo…u ovoj bilježnici….između nas tri…toka, peja, kika….
Na kraju će pisati tko je što i kada pisao, npr. Peja, kika, toka znači peja je pisala nama i sl. skužit će te.


I. DIO

16.11.2004., UTORAK

Joj… a šta da napišem? Ha..ha…(toka jel ti to poznato!?!??!). Ali fakat….početak je težak! Nego, želim samo reći (u početku!) da ako stvarno želimo uspjeti u ovome naumu, moramo biti stvarno jako, jako, jako iskrene jedna prema drugoj. Možda će ponekad ta istina i previše boljeti, ali vjerujte mi bolje je tako. P i same znate. Ali meni je 1000 puta gore čuti laž, a kasnije tek saznati istinu. ZA MENE JE VELIKI NEDOSTATAK ŠTO VAS NE MOGU NATJERATI DA GOVORITE ISTINU, ALI I PREDNOST. JER ZA SVE ŠTO VAM STAVIM U ZADATAK ODGOVARAMO ZAJEDNO ILI SLOŽNO JER ZA MENE STE JEDAN ČOVIJEK. Nego vjerujemo si jel' da? O.K.! krenimo na posao. Imam jedan problem:
Ja jednostavno ne mogu bez nje. Ni jedan dan. Ako je ne pomirišim, poludim…jednostavno sam živčana ako ju ne dobijem i ludim za njom…. Ako je nemam jedan dan poludim. Treba mi svaki dan samo malo njezinog okusa….recite mi, jesam li postala OVISNICA O ČOKOLADI????!!!
E majke mi ja poludim ak mi mama ne donese čokoladu….( kika to nije smiješno, znam da sad umireš od smijeha!!! Pizdo mala…) bolest maje mi…

17.11.2004.srijeda
ah…eto..imam kemiju i dosadno mi je!! Jučer se puno toga dogodilo ne da mi se sve pisati sve tri znamo šta je bilo, nego jel ćemo pisat ovu bilježnicu? Naš projekt? I kika, tonka i ja smo se i prije svađale i prije nego smo upoznale tebe. Nismo znale pričat po 2-3 mjeseca i ništa nam se nije dogodilo, nego su nas ti događaji još više učvrsnuli i ojačali. Jasno? Ti se ne moraš maknut iz naših života, dapače mi te želimo u njima. Samo se sad skuliraj i mi si moramo vjerovati. Jel to jasno? Jel će to funkcionirat? E pa ne znam….vidjet ćemo.
*Pusa, volim vas*

the world is very big
and you thinking only on the escape
I'll go enywhere with you
Just call my name
But if you try to go alone
Don't think I'll understand
Please, stay with mw…
Stay with me
In the silenc of your room
In the darkness of your dream
You must only think of me
And i'll come to you
But only if you stay with me!!

Peja, kika, toka







17.11.2004.

Ja ne smijem ići u Budimpeštu, mama mi ne da! A uz to …uzela mi je i mobitel…i sutra ide na informacije. Samo to! Danas sam se žestoko posvađala s tatom i s njom. Na kraju sam im rekla da sam jučer dobila komad iz fizike, a onda sam neočekivano zaradila par šamarčina. Dakle…oni mi stalno govore da će me poslat u popravni dom zbog svega (ono kad sam završila na hitnoj zbog alkohola i to) no dobro dosta u vezi mene. Kako ste mi vi? Jer ja sam u totalnoj komi, još uvijek. Pa ne mogu vjerovat. E toka, hvala ti na onom razgovoru jučer pomoglo mi je da se pomirim sa pejom. Mislim ja bih stvarno htjela da nas tri budemo naj, nema beda, ali i same znate da trokuti ne funkcioniraju. Ali nećemo znati ako ne pokušamo. Najviše me sada muči jedna stvar. Hoću li smjeti ići na prljavce? Ja ću si rezat žile ako ne budem smjela. I sada u subotu sumnjam da ću smjeti van. Moram ispravit komad iz latinskog i svi sretni i zadovoljni. Danas od popodne od negdje 4 štrebam biologiju a ni b od biologije ne znam. Nešto sam zapamtila nešto ne. Valjda sad shvaćaš zašto ti nisam odgovarala na poruke tonka, mama mi je uzela mob. Ja vama moram reći iskreno meni se onaj vrabac baš i ne sviđa, zapravo ni sama ne znam jer ga ne poznajem uopće. Danas sam još štrajbala lektiru hamleta tj., dovršavla ju. Moji roditelji se ljute na mene i u pravu su. Baš sam gad od djeteta. Mogu imat sve i sve mi daju a ja njima tako vraćam. Ma baš lijepo od mene. Kao što bi bačićka rekla krasno. E sutra idem na dopunsku. Velik dan za mene. 1.put JA idem na dopunsku. Sramota. I šta bih ja vez vas? Hodala bih u mraku i nikad ne bi našla put ka svjetlosti. (zajebavam vas). Normalo bi živjela ( i sad zajebavam).

There's another worls inside of me
You may never see
There's secrets are and lies that I can't hide
Somwhere in that darkness there's a light
That I can't find…
Maybe it's too far away or maybe I'm just blind
Or maybe I'm just blind

Pusa, love ya both!


PS.: 23:23 h slušaj ovu poruku od vrabca: gledam tv i ne mogu prestati misliti na tebe od trenutka kad sam te vidio. Sad te još više želim upoznati i što prije se naći s tobom.
Ja mu na to nešt odgovorim i skrenem s teme, koja sam ja BIČ
Slušaj ovu: svi mi samo daju dobre kritike o tebi a ti se meni onda sve više sviđaš. Ma neću te više zadržavat vjerojatno imaš pune ruke posla a ja te samo spriječavam.
Rekla sam mu da učim biologiju što je istina. Gvozan dvugi vazved –mamićka

Pusa, kika, toka, peja





Joj a šta da napišem….(ha ha peja).
E kika sad si zarobljena između mene i peje. Ha ha nećemo te pustiti. No dobro, ovako kika rekla si mi da govorim hrvatskim standardnim jezikom pa ću se ja sad onak prebaciti na vaš, običan jezik smrtnika. I da kika trokuti ne funkcioniraju nikada u ljubavi ( peja jel ti to poznato?) ali u prijateljstvu funkcioniraju. Moja teorija. Npr, tri mušketira. Ak mogu one iz seks and city onda možemo i mi. Jel tako?
Peja sunce samo ti meni papaj čokoladu. Da se malo udebljaš. Ako treba i ja ću ti je kupovati. Uopće ti nije neki problem.
A kika mislim stvarno moraš više učiti. Ne ide mi u glavu kak se možeš tak ponašati prema svojima. Jadni roditelji. Morat ću reći svojima da te posvoje kad te se tvoji odreknu pa da te ja naučim neke stvari. Seka moja znaš da te ja volim zajebavati. I tak ja vam nemam takve probleme ko vi. Jel' idemo u subotu, dan prije prljavaca, van? Mislim ak ću smjeti. I kika, evo da ti kažem kad već moramo biti totalno iskrene, ni meni se taj vrabac ne sviđa. Al je ok. Pa ga barem upoznaj bolje. A peja ti se ne ljuti što sam joj to rekla.
E sad nakon ovog ko živ ko mrtav.ja ću uvijek biti iskrena i djelit ću ludo povjerenje s vama pa evo ja prilažem kikina pisma. Mislim peja bi ih kad-tad pročitala. Ovako ću barem biti sigurna da nitko drugi neće čitati ni bilježnicu ni išta drugo u njoj.

Azorno nebo čekamo zoru
Pet-šest mladih golubica
Nasmiješena su im lica
I nakon mnogo godina
U mome srcu draga sličica
Zajedno smo momke gledale
Zajedno po rivi šetale
Pravile se da smo važne
Ma da smo pametne i snažne
Sanjale smo zemlje daleke
Hej, ljepotice moja prijeteljice
Gdje su naši snovi ostali
Hej, ma sve smo mi
Kao ptice selice svaka svome jugu odleti.
Djevojčice žene postale
A neke su se već i udale
Ja još čekam azurne zore
Ma ja još želim preplivati more
Ja još sanjam zemnje daleke

Peja poznato?
Stvari se polako vraćaju na mjesto, ovako nešto se ne događa često..
Toka, peja, kika
18.11.2004.
20:57h

razum zaboravlja sve patnje kada tuga ima pratioca i kada je prijateljstvo tješi.
William Shakespeare: kralj Lear





Post je objavljen 25.06.2005. u 00:23 sati.