Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckies

Marketing

Bijelo dugme

Sjedimo ja i prijatelj isprid ulaza na južnu tribinu maksimira u 7:30 ujutro i pušimo duvan i čekamo otvaranje blagajne da zaminimo dobitne čepove coca-cole za karte. Oni se pripremaju kao da će doć 100 000 ljudi odjednom zaminit čepove, a u redu stoji 6 ljudi, od čega ih samo 3 minnja čepove, a ostali stoje i čekaju prvih troje.
Na stadion smo došli u 6 sati. Taman je opičilo sunce tako da smo se skuvali i dehidrirali. A za cijelu istočnu tribinu su bila otvorena dva šanka na kojima je sve skupa piće točilo 6 osoba.
Sa cijenom pića su bili jebeno bezobrazni:
Ožujsko 0.5 l - 15 kn
coca-cola 0.25 l – 15 kn (!!!koji k..!!!)
min. voda 0.5 l – 10 kn (bistra- ulivana iz boce od 1.5 l!!!!!!)
negaz. voda 0.5 l – 10 kn (bistra- ulivana iz boce od 1.5 l!!!!!!)
Recite da je to normalno s obzirom na to da nije bija otvoren niti jedan normalan WC u kojen si se moga napit ili oprat ruke, samo oni jebeni kemijski WC-ovi.
Stadion se pomalo punija, malo po malo i oko 9 sati zapad je bija skoro pun, sjever možda 80%, za istok neman pojma (ja bija tu), jug nisan baš najbolje vidija, a travnjak je bija 100% pun.
Uglavnom nakon 3 sata prženja na suncu, pola sata čekanja u redu za kupit pivu na pozornicu je izašla neka ženska (neman pojma koja, vidija san u novinama ime, ali me čisto bolila neka stvar, pa san zaboravija) koja je počela srat o pondurij, na šta je cili stadion počeja zviždat pa nisan čuja pola šta je rekla. Na pozornicu je prvi doša islamović, koji je bija super. Dok je piva Napile se ulice počeja neočekivani vatromet, koji je bija super. Onda je na red doša Tifa, koji mi je bija pomalo u kurcu, malkice dosadan, a onda je doša Bebek i on mi je bija najbolji i najduže je piva. Pri kraju su svi pivali zajedno neke pisme, onda je doša kraj sa pismom hajdmo u planine.
posli koncerta smo po ure izlazili sa stadiona, jer je bila tolika gužva.
Sve u svemu bilo mi je super, koncert je bija puni pogodak.


Zapad i teren se pomalo popunjavaju


Zapad i teren skoro puni


rulja za vrime koncerta





Post je objavljen 24.06.2005. u 13:07 sati.