Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kckc

Marketing

Sweat of the bud = foul stench

«Zbudil sam se vjutro,
glova me boljela,
sto na sat je išla
oko mene soba cela!»

Ovim bih stihovima velebnog i nadasve uspješnog kantautora Dreletronica započeo današnji literarni uradakc… Dakle, zbudil sam se. To je bil jedan ostvaren uspjeh više. Ali iiiii, još prije nego sam se probudil, uspel sam se trostruko ošudrati (čitaj maksimalno oznojiti) jer sam prenočil kod frendice na šari (želje i pozdrafi Ifani ;o) ) i to ni manje ni još manje nego na trećem katu istog kompleksa… Jebate koja sparina!!! Nije vaš kc-kc proizveden za takve pješčane uvjete…

No, zato nam je dragi bogek sredil ovaj terorizam od pećine/podrumskog stana u Zvonimirovoj čija je unikatna prednost faking prejebena umjetna mikroklima!!! Dok se vi, ostali smrtnici, pržite na +++100 i još nešto stupnjeva farenhajtovih, ja i riblja mi cimerica, nadasve ljuskava i sluzave površine, uživamo guštajući na konstantnih 23 celzijusa! :p Da, tu i tamo se začuje i pokoji periodičan izljev kihanja, ali on nije uzrokovan balama (velikim klupkcima) kose pomješane sa gro prašnjavih čestica (kao što bi se dalo pretpostaviti nakon trenutne analize tepiha po kojem kročimo), već jeste posljedovan gore spomenutom klimom španjolske marke «O'la di me natural no». Jer kada izvana ulazite unutra (nužno tim slijedom), temperaturni jaz iznosi po prilici 10 do 15 toplinskih jedinica, što bi moglo biti dovoljno da ubije odraslu, mušku jedinku patka (pozdraf Nikovi), a kamoli da ne ostavi utjecaja na kc-a koji se kuha u reflektirajućoj masi oklopa, hodajući niz stepenice u nadi da ne padne jer bi onda u tom položaju i ostao. Barem dok nebi doplivao riblji cimer.

Da se vratimo na današnju šljunčaru od autora…Kao što se bijah jučer obvezao, išel sam prema Jarunu, al' tam došel nisam. Pal sam pod utjecajem alkoholnog prijatelja OH skupine. Bijah oj tako jako nadasve sretan kaj smo pred 64 godine priredili ustanak u blizini Siska grada, kaj sam se napil strahovito ubrzano, što je rezultiralo nemogučnošću nastavka date mi misije. Ali, tam di sam pil (parkić kod Gage Gagarina), spil sam si i za Vladeka. Barem mislim da jesam. Uglavnom, da se osvrnem na trenutno predposljednji post, spušil sam, u roku od pijanih 5 vur, celu kutiju nikotinskih štapića bijele ronhil, sa jednim «l», marke! S obzirom na fakt da sam smanjil konzumaciju istih na pola prijašnje vrijednosti (pušim do pol kutije per capita dnevno), ova količinski napredna masa popušenih čiki me još i sada rastura po korteksu.

Je, i povrh svega kaj sam proživel zbog antifašizma i druga Vlade, sad HC smrdim. Znate ono, dok vam je bed, jer kad odete van iz kuhinje u susjednu prostoriju, pitate se:»Kaj to f kuhiji smrdi?» Riba je upravo se povratila s večere i našla me za tastaturom dok u pozadini traje jedna od kvalitetnih RTLovih emisija, «Mjenam retardiranu ženu, za po mogučnosti, još umno zaostaliju». Uz sve spomenuto, «vrijeme je da se kreneeeeeee» u tuš kabinu, kak bi Bare bez svojih plaćenika zakantal - do nešto čišćeg izdanja….


Post je objavljen 23.06.2005. u 21:38 sati.