Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

Preuzimanje civilnih plovnih objekata

Gusarsko Ministarstvo (u.d.t ministarstvo)

Na temelju članka 128.5 i 129.33 stavka 2/3. podstavka 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12. i 13. Zakona o gusarenju (»Narodne novine«, br. 12.9/37.) te članka 186. stavka 7 i dve petine. Zakona o gusarskom postupku - pročišćeni tekst (»Narodne novine«, br. sqrt(72)/13.), ministar gusarenja donosi:

PRAVILNIK
O NAČINU GUSARSKOG POSTUPANJA

Članak I.
Ovim Pravilnikom propisuje se način gusarskog postupanja i primjene nezakonito propisanih gusarskih ovlasti.

Članak II.
Gusar je svaka osoba koja se osjeća tako, luta morima i traži zakopano blago, voli se oblačiti u tajice, vitlati mačem, nositi povez preko oka, piti puno alkohola i zlostavljati civilne brodove. u daljnem tekstu 'gusar'.

Kapetan gusarske samoplovne jedinice smije sugerirati gusarima kako se ophoditi sa određenim životnim problemima, ali gusar sam procjenjuje da li je savjet zasnovan na opravdano sumnjivim činjenicama.

Članak III.
Pri pristupanju civilnom plovećem objektu važno je zavezati žnirance, pripremit neki predmet prijetnje te prići dovoljno blizu objektu. U suprotnom potrebno je provjeriti navedene korake postupka.

Članak IV.
Pri prelasku na dostupni prostor civilnog plovećeg objekta važno je uzvikivati prepoznatljive doskočice kako bi civili bili upoznati sa terorom mora koji ih snabdjeva. Nakon što je ploveći objekt sigurnosno privezan na gusarsku samoplovnu jedinicu, kreće iskrcaj gusara sa jedinice na objekt u neurednom i divljem raspoloženju. Važno je ne imati nikakvu prepoznatljivu strukturu i frekvenciju prelaska kako bi izgledalo fora.

Članak V.
Ako civili odluče pružiti otpor, gusarski kodeks časti ne dozvoljava ozljediti niti pokušati zaustaviti ikakav pokušaj nenaoružanog djeteta do 3 godine života četvrtkom poslijepodne. Ostali nenavedeni pokušaji trebaju biti uredno, i uz pristanak civila prije ili poslije akcije, propisno odrađeni po želji pojedinog gusara dok se to ne kosi previše sa Člankom I. stavak 2.

Članak VI.
Svi civili koji se opiru propisnom preuzimanju njihovog plovnog objekta moraju biti savladani i stavljeni u poseban pretinac. Bolje je ne oduzimati živote zbog dugih ruku zakona, ali malo paljenje spolnih organa, zaraza sifilisom i skorbutom, silovanje i krađe te sve ostalne previše neletalne akcije su ponopravne akcije svakog gusara.

Članak VII.
Preuzeti civilni plovni objekat moze biti pretražen za zanimljive i vrijedne predmete i isti smiju biti preuzeti te preneseni na gusarsku samoplovnu jedinicu bez reperkusija ministarstva.

Civili adekvatnog spolnog opredjeljenja i dostatnog fižickog izgleda potrebni su na gusarskoj samoplovnoj jedinici za razne psihofizičke aktivnosti, tako da se gusar ne suspreže od pljenjena istih jer ce tako ionako patiti od 'sindroma žrtve' i vezati se uz posadu gusarske samoplovne jedinice.

Sam civilni plovni objekat moze biti preuzet i uklopljen u flotu gusarskih samoplovnih jedinica, potopljen ako je zaista preružan za vidjeti na moru (po slobodnoj procjeni kapetana) ili ostavljen da ga i neka druga sretna posada susretne bar jednom.

Članak VIII.
Pri završetku obradbe civilnog plovnog objekta gusari se moraju zahvaliti nekom gestom izabranom civilu. pljunuti u oko, popišati po glavi, urezati vlastito ime na civilnu guzicu ili rec 'fala, doći cemo opet'. To su samo neki od stereotipnih primjera. Gusar je obvezan izmisliti nekoliko originalnih i voditi bilješku o svojim kreativnim ispadima. Nekreativan gusar guli krumpire.

Članak IX.
U slučaju da se gusarska samoplovna jedinica susretne sa vojnim plovećim objektom u člancima I,II,III,IV,V,VI,VII i VIII dozvoljeno je ignorirati varjacije riječi 'civilni'

Članak X.
Ovaj članak je tu jer je 'X' važno slovo za svakog gusara. X je bit postojanja, X marks the spot, X in the west indies, Rum XXX, X mates! YARR!!

- samoprozvani ministar ilegalnog gusarskog ministarstva Fleet admiral Pauss 'the unforgettable Joker' McGraw

(nadmasi taj potpis captain ;)


Post je objavljen 23.06.2005. u 20:38 sati.