Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Redžo Đinđić na krilima Hrvatskog listaRedžo Đinđić i Jusuf Hećimović potpisuju pljuvačke uratke protiv Drage Pilsela u Hrvatskom listu


Božo Bačelić, prvotnim imenom Redžo Đinđić, oglasio se u novom broju Hrvatskog lista pljuvački komentirajući reakciju Drage Pilsela na njegovo skandalozno prvo oglašavanje u Marijačićevim novinama.

Najavljuje Redžep tužbu protiv Pilsela, ali i navodi samo neke njegove sramotne radnje i izjave: Pilselov protest u Rimu za vrijeme konklava za izbor novoga Pape; nazivanje osječke HVIDR-a grupom fašističkih vanadala; kritika odnosa Katoličke crkve spram zločina u Domovinskom ratu na tribini u Novom SAD-u (17. 03. 2005.)...

Primjećuje Božo Bačelić Limun alias Redžo Đinđić:

- Doista, kada bi Hrvatskom slobodno šetali zločinci i u broju u kojem ih priželjkuje Pilsel i kolega mu Savo Štrbac, ne znam tko bi još bio živ, a posebno tipovi poput njih.


te:

- Plaćenike i Jude poput Drage Pilsela hrvatski narod prepoznaje.


Uz Redžino pismo haški osumnjičenik Ivica Marijačić donosi i pismo stanovitog Jusufa Hećimovića iz Šibenika u kom se Pilsela još stručnije pljuje.

Najprije, nikakvog Jusufa Hećimovića nema u elektronskom izdanju telefonskog imenika T-HT-a na području čitave Hrvatske, a nekmoli Šibenika. U Tribunju se nalazi jedino Manda Hečimović, al' ona tom Jusufu ne mora biti ništa jer im se prezimena, ipak razlikuju.

Za pretpostaviti je da taj Jusuf Hećimović ne postoji, odnosno da je do njegovog pisma došlo na isti način kako je Josip Jović svojedobno napravio intervju s odbjeglim Mirkom Norcem u Dikolecijanovim podrumima, točnije: da je izmišljeno.

Jel' Marijačić izmislio Jusufa (baš lijepa šala na račun Redže), il' je Jusuf stvaran, ostaje Marijačićeva odgovornost za govor mržnje i laži koje Hrvatski list pod tim potpisom objavljuje:

- Nikada u svom pisanju taj goso (misli na Pilsela op. ž.p.) nije napisao niti... riječi o tomu da su gotovo SVI Srbi '91. plebiscitarno bili za rat do istrebljenja Hrvata itd...

Nekoliko desetaka srpskih civila-staraca, koje je na ovim prostorima netko ubio, je za svaku osudu. No, tko je to učinio? Pitanje svih pitanja je: komu ta ubojstva idu u prilog? Hrvatima jamačno ne. To su mogli učiniti i samo Srbi u povlačenju i tko zna tko još ne.

A kako se D.P. (misli Drago Pilsel op. ž.p.) našao baš u to vrijeme i na tom mjestu? Nije li on upravo argentinski stručnjak za takve stvari i rabote? Ne znam, sve je moguće?!


Novine koje objavljuju ovakve sisovske podvale kojih se ne bi posramili, ni Markica Rebić, ni Davor Domazet Lošo zaslužuju da ih zastupaju i brane Veljko Miljević i Žarko Puhovski iz HHO-a.


Post je objavljen 23.06.2005. u 11:03 sati.