Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

Zapravo događaji iz srijede i dijela četvrtka - ha ra!

U laboratoriju je danas bilo vruće kao i drugdje u gradu kao što svi znamo. Krenuo sam kopati po jučer započetom remixu dragih nam Ramonesa, pa ih počeo pretvarati u fini crunch-digital-hiphop-stroj-za-mljevenje i tako se zabavio. Onda je poslije S. bacio potez do mene, pa smo proizvodili nešto na tragu Electrelane, koliko sam poslije razabrao iz snimke. To bi također moglo imati budućnosti u nekoj budućnosti (hehe), kad već porješavam postavljene muzičke zadatke o kojima već znaju i ovi i oni.
Inače se kao novost pojavila i neka kompilacija na kojoj ćemo se zvukom ukazati ja i Minimum Manymum (koja je tako dobila posebnu motivaciju za sjedenje u svom studiju, pa između ostalog provodim dane slušajući što ispada iz te njene glave, kroz komp do zvučnika – i veoma sam za pohvalu spreman!). Ime kompilacije još ne znam, no izvjestit ću doskora.
Isto je tako ovih dana dgovorena suradnja između navedene Minimum Manymum i glave, brade i performansa mi. Tako ću na live-u imati podršku, što je skroz zgodno.
Danas sam nešto razmišljao i o tome na koji način sastaviti bend za sva godišnja doba i došao sam do toga da za početak trebam naći dva ili tri bubnjara koja bi se uhvatila ritam mašina, semplera ili potpuno prearanžiranog seta bubnjeva. Jedan od setova zadržao bi samo bass kick, a na mjesto snarea bi isfurao limenu ploču. I dok bi jedan mogao proizvoditi temeljni ritam, drugi bi se mogao posvetiti činelama i isto tako iskonstruiranim prijelazima. Sve samo lim, željezo, oštri udarci i industrijski treskovi koji melju hip-hop i drum'n'bass ritmove. Dvoje klavijature na distorziji i debeli bass preko svega.
Naravno, vrebam ljude koji su se već okušali kako u klupskoj glazbi tako i u drugim žanrovima, a da im je dopizdilo, pa bi se okrenuli experimentiranju baziranom na plesnom beatu. Može li se opisana bićad pronaći u ovoj zemlji ili treba tražiti negdje drugdje (u moru:)), tek će se vidjeti. Treba li imati dobar njuh ili davati oglase, hehe, također je pitanje bez presedana.
A da sam ponio kabel za prebacivanje fotki na komp sad bi mogao objaviti exluzivne fotke iz Močvare gdje su večeras (to je još bila srijeda) sešnirali ujedinjeni Acid Mother Temple i 7 That Spells. Ima na fotkama i goli deda (mi ga zovemo đed)!

U jednoj rečenici o koncertu: Japan vs. Croatia + gosti iz publike i drugih bendova, razvalili nam glave i dobro nas zabavili ovim finim sick repetama, a bit će i o tome recenzija na BUKI.
Ha, jebote – uvijek zadnju rečenicu nešto linkam na taj sajt. Za popizdit!

Post je objavljen 23.06.2005. u 01:48 sati.