Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anteo

Marketing

MAH!!!!!!!!

Malo mi je dosadno pa ću pisat o onom kaj mi padne na pamet,evo prvo mi je palo to kako su ajdni vicevi na iskonovom portalu,pogotovo vicevi dana,e,nema jadnijih,ne kužim ih,možete ih svakodnevno čitati ako kliknete OVDIJE iu budete se uvujerili kak su jadni,dobro,bar škole nema i jedva čekam ljetnu uživanciju,sad baš slušam od 2pac-a california love,dobra je pijesma i sretan sam jer je vani ljepo,nadam se da je i kod vas ljepo,neda mi se više pisat i kak vi već nevollite duge postove ko ni ja,ali baš sam se nečeg sijetil i baš me zanima nešt,el nas svew još drži ona groznica o severini i kaj vi mislite o njoj?? To me baš zanima,kaj i mislite baš upravo sad o njoj?????????
HA,HA?? HA???????????? Znam,malo sam dosadan ali me zanima!!!!!!!!!!!!!
I kaj VI mislite o našoj vladi i vlastima??????? Ja neznam kaj da mislim,samo mislim da bi vladu bolje vodila i moja baka!!!!!!!!!!! Sve je to................. ma neznam kaj da velim!!!!!!!!!! Sve je to lopovštuk i mafija i to velika!!!!!!!!!!!! Prevoze oni drogu i krivotvore a onda to prišiju nekom,nek me zatvore ak moru a nemru mi ništ jer neznaju ko sam ja,pazite ko još ima svoj blog Jadranka Kosor!!!!!!
Sad sam zaboravil kak ide li sam našel neku repliku i dobra je,možete ju pogledati OVDIJE!!!!!!!!!!! Kad nađem orginal blog ja vam ga bum del,ima komentara koji pljuju po svem tome pa sam i ja ostavil jedan,hehehe,baš mi je bilo drago!!!!!!!!
Evo,dok sam ovo pisal zaboravil sam kaj sam mislil dalje napisati a bila je dobra tema,kak ja mrzim narodnjake,idu mi tak na živce,aaaah!!!!!!!!!!!!!!! Kaj vi ne????? Ja da!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E da,sad sam se sijetil,T-mobile ili kaj već je,nekakvo T-sranje,mogli su ga tak nazvat,porezi,plačaj sve živo,kolko sam čul,da bi dobil mms,moraš imat love kolko on košta!!!!!!!!!! Ma svašta,evo još jedan primjer,od svega toga moj frend Deni ima taj T-mobile ko i ja,bil je na intiću na mobu i imal je 180kn,za pola sata je imal 80kn,a kaj je najbolje nije nikaj skidal ni ništ,samo je pregledaval,ajd sad vi recite da to nije lopovštuk!!!!!!!!!!!!!!
Sigurno i vi nekaj znate o tome,ja si moram pod hitno nabavit 091 i riješena stvar!!!!!!!!!!!!
Svi sam kradu od nas i ovaj narod čine sve jadnijim pa još malo i aborigini budu pametniji od nas,ja mislim da bi se svi trebali iseliti odavde i otići nekud di je bolje ali na ovom svijetu ništ nije dobro,T-sranje,HT-neznam kaj,HDZ, i sve tak dalje kaj je bilo i kaj je niš ne valja i reči ču ono kaj sam reko i na početku,ovo bi bolje vodila i moja baba,e da,i kaj vi mislite o Gotovini????????? Pa on je moj imenjak i on je zakon,da nije bilo njega,nebi mi imali našu Hrvatsku ni dom,on je zakon,ima i svoju stranicu koju također možete vidjeti ako kliknete OVDIJE !!!!!!!!! I sad virecite kaj vi mislite o svem tome,baš me zanima vaše mišljenje o svemu tome i opširnije,i pišite kaj vas još nervira ili smeta ili živcira da i taj problem riješimo!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrav,peace!!!!!!!!!!!!!!!!!

anteo

Post je objavljen 22.06.2005. u 13:13 sati.