Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krvava666meri

Marketing

bijelo dugme u zagrebu

ja ne idem jer nikad nisam slušala domaću glazbu-ono malo azre, hladnog piva, prljavca, parnog valjka, daleke obale i psihomodo popa, a znam i par stvari od bijelog dugmeta, ali kaj imam plaćat tolko love ako nisam neki ogromni fan.ali vi koji idete; jebeno se provedite.
moja stara i njezina ekipa idu, moji stari ide sa svojom ženom, sve profe i profači iz škole, a i dosta mojih frendova. ja živim dosta blizu maksimira; imam krasan pogled na stadion s balkona i sve sam jučer čula, pa i sada slušam generalnu probu.
stara mi u zadnja dva tjedna stalno pušta dugme i "lipe cvatu" mi već izlazi na uši. stara je skroz euforična i strahovito me živcira...baš je onako sva djetinjasta i tam skače po stanu i cviči od sreće...a jebote...
frendica mi je iz forsa i inata počela slušati bijelo dugme prije doslovno 3 dana jer ju vstarci nisu pustili na koncert jer ih ne sluša i sada je kao njihov najveći fan.naučila je svaku jebenu pjesmu napamet u roku od 72 sata.
i tako, ja ću trunuti doma uz panteru i bocu shiraza dok mi stara i stari džipaju na koncertu i vrište kao osmogodišnjaci uz bebeka, bregovića i ostatak. e pa anyway, želim vam dobar provod.fakat ne znam što da više kažem...

Post je objavljen 22.06.2005. u 12:56 sati.