Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/soniczoil

Marketing

U ovih dva dana osmislio sam glavninu materijala za zajebanciju nazvanu performans. Mislio sam da sve tu nabrajam, pa da imam kasnije neki kontinuitet i da vidim kako se gradila priča, ali to mi se više ne sviđa.
Ako opišem cijeli nastup, neće mi ostati razloga da ga i izvedem.
A i onaj tko dođe, znat će što može očekivati od početka do kraja, a to nije lijepo. Treba mu nešto nepredvidivo uletit; da nasmije ili da oduševi, hehe.

Ostaje mi napisati nekoliko seminara i dati nekoliko ispita nakon čega se krvnički bacam na realizaciju zamišljenog: završiti sve stvari za dvostruki album i proslijediti ih za finalnu produkciju, i srediti matrice, video, materijal i ostalo za live act/DJ-ing/performans/.
Zašto stalno spominjem taj neki fantomski nastup, kad nisam postavio niti jedan datum, a bogami ni razlog da se sad iz vedra neba negdje ukažem i stanem puštati svoje drage digitalne strojeve?
Ma primilo me na natječaju TERMINAL00 u sklopu Balkan Art Festivala u kategoriji "klupske kulture" (od 40 radova, prošla su tri (3!)) i sad imam izvesti što znam u Ljubljani. Festival će se održavati od 28.9. do 1.10.2005. po raznim klubovima u navedenom gradu, sa završnom večeri u K4!
To je neka fora da se vidi što radi bivše "bratstvo i jedinstvo", a i neke su nagrade u igri za one koji se svide žiriju. I tako mi se taj zahtjev poklopio sa vlastitim da mi se ne da više samo puštati mjuzu nego se želim vratiti na žive instrumente, pa taj odnos malo razmrdavati.
Prije Ljubljane mislim isfurati nekoliko nastupa da se malo ufuram, a vjerojatno će nešto od toga biti gledljivo i slušljivo u Bjelovaru (21.8.2005.) na zatvaranju BUKE, koja tako ostaje samo on-line, i u Zagrebu.
Još se ne zna gdje.

+ još smo bili jučer u Ksetu na predobrima japancima Acid Mothers Temple, a i domaće su se snage 7 That Spells također pokazale na zavidnoj razini. Bit će recenzija za dan-dva na BUKI.


Post je objavljen 21.06.2005. u 13:01 sati.