Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Skuter

Digel sam se danas u 6 ujutro da pročitam organizacijsku kulturu i jesam. Digel sam se iz kreveta u pola 8 kad je došel majstor postavljat parket! Krenem za Varaždin kad na radiju počne svirati LOLA, O LOLA. To me full razbudilo tak da sam na faks došel dobre volje. Sel sam si i tak je za 20 min počel ispit. Prvo su bile odjave pa je i to bilo smješno i eto pitanja. Bil je teški nema kaj, al opet da mi se posrećilo ko zna. Onda sam s Dominikom otišel na ručak i došlo je 11. Onda sam si sel gore da si čitam Komunikologiju kad u 1 dojdu Fafica i Mihael. Ona je otišla pred kabinet, a mi dva smo proućavali skriptu, ali ne baš cijelo vrijeme! :-D
I došli smo na red, ušli u unutra i neke mrmljali i rekel nam prof. da nam je to za dovoljan! tj svo troje smo dobili 2, a kasnije je čak bilo i padova! Norma je bila ispunjena!
I dojdem doma vidim da su skinute blokade sa skutera. Sjednem ja na njega pa na zaobilaznicu. Ide otprilike negde 90 kaj je za skutera od 50 ccm velika brzina. I tak sam ga "garil" pola sata i evo me doma. Čekam CSi pa idem spavat jer sam umoran!


Post je objavljen 20.06.2005. u 20:09 sati.