Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/t00nkec

Marketing

jagode i čokolada+ Bijelo dugme

Evo upravo jedem jagode i čokoladu i razmišljam jesam li dobro postupila jučer oko 22 sata kada sam ostavila dečka s kojim sam u vezi 10 mjeseci. Mislim lijepo je biti zaljubljen i sve to, ali nisu veze za mene. To sam mu rekla i prije ali njemu nije jasno. I potvrđeno je jučer ono muškarci su ipak često kreteni. I sad tu tugujem a zapravo mi nije baš stalo do njega. ono žišku on je meni služio kao netko za pokazivanje i eto da nisam sama, a varala sam ga kad god se pružila prilika. I sad kad sam napokon odlučila prekinuti to sve, on se ljuti. Stani malo čovječe kaj je bolje imati nekoga tko te vara sa svima okolo ili biti sam i naći si nekog drugog?? Nisam i mislim da nikada ni neću razumjeti te dečke.
Ali moram si nešto priznati, nedostaje mi. Već sad a nije prošlo ni 24 sata. Kažu da je prvih tjedan dana najgore. kasnije je sve lakše.

No dosta o tome. Imam veći problem. Vidite u nedoumici sam. I to veeelikoj. Jako velikoj, na kat. Ne znam da li da idem na koncert Bijeloga Dugmeta ili Rock Fellerra. E sad ovako stoje stvari. Ako idem na BD onda ću morati biti u VIP loži sa starcima što mi se baš i ne da. Mislim tko želi gledati starkelje kak plešu i njišu ona svoja osušena tijela. Dobro sad sam malo pretjerala starci mi imaju samo 43 godine nisu baš tako stari. No svejedno. Ili ako želim biti dolje na travi moram imati tjelohranitelja a to je još gore. Vjerujte mi nema ničeg goreg od toga kad ti je stari menađer i organizator. UŽAS!!! Dođe mi da se bacim pod vlak. No ako ostanem doma, i idem na ovaj drugi koncert, to je jedna Bjelovarska grupa u usponu, ostjem sama doma i juuuhuu tulum do jutra. A i bubnjar je takooooo slaaaadak. Joj mali je premeden. Ipak BD dolazi sad i ko zna kad ponovno. i Šta da ja sad radim??

Post je objavljen 20.06.2005. u 13:12 sati.