Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bubnipaprezivi2

Marketing

Pred-rođendanska ''sreća''.... 17.06.2005.

Za nekoliko sati mi je rođendan..... ufff... kud već prije... i jedva čekam sve ono što moj svaki rođendan sa sobom donosi:

.......
I've been waiting all day long
for the phone to ring
and you to call....

Do you remember me at all..?!
If you do,
how come you don't call....?!

......

haha... tipično.... ženski sindrom.... kada ne kvocamo druge, kvocamo same sebe... i tu nema pomoći... na taj dan nas ''nije briga tko će se sjetiti'' al nas JE zapravo TOTALNO BRIGA, jer ''tko se sjeti, njemu nesto značimo...'' haha.. kada bi stvari bile tako jednostavne...... a ovaj ''you'' u stihovima.. nije određen... zapravo je... recimo, bilo bi lijepo kada bi se neki stari prijatelji sjetili.... ajde, dobro, ''jedan određen'' stari prijatelj... haha....

btw, dragi moj... dan je bio... normalan.... malo sunca, malo posla, malo muzike, malo razmišljanja, malo razgovora, smijeha... sva sam zakon tamna.. njam... i sada bi trebala gledat ''aleksandra malog velikog'' al imam feeling da je jedina dobra stvar u filmu angelina jolie.. al me zanima kakav je jared leto... a čooovječe, kad se sjetim kako sam se palila na njega prije... hmmmmmm.... 5.. 6...7... da prije 6 il 7 godina... mislim da je on bio jedina ''javna osoba'' u koju sam ''blejala'' (koristim blage izraze), jer, hej, pa nisam ''plitka'' da se palim na slavne...!! hehe.. al ''my so-called life'' (serija).. svaka cura koja je gledala seriju mislim da zna o čemu pričam... i ona muzika... hmmm... Buffalo Tom.... još uvijek se lagano rastopim na sjedalu svoga auta... ajde, DOSTA.. sad imam potrebu za slatkim!!... kao prava mala djevojčica od (sutra) 23 idem navalit na čokoladne napolitanke... jared ovo je za tebe...! :-)



- 19:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #
sretan rođendan!:) (no name 18.06.2005. 22:23)

hvala ti na komentaru, puno mi znači što se netko na to uopće obazreo, još ti jednom hvala, uživaj u 23. rođendanu, a pitala si me koje sam godište...pa eto, 86-to. (daydream 19.06.2005. 12:26)

Heej, da, skuzila sam, sorry, posljedice konzumiranja alkohola, sve mi se zbrckalo :)) pozzdrav (mia_forever 19.06.2005. 13:55)

joj pa znam da se neces ljutit, to je onako bezveze tek toliko da nes napisem, ajd pozdrav (mia_forever 19.06.2005. 14:11)



Post je objavljen 19.06.2005. u 17:05 sati.