Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/odlagaliste

Marketing

nedjeljni

svečano objavljujem početak sezone izubijanosti.to je ono razdoblje kad ja izlazim vani na bajku u u suknjici pa kad se ujutro vraćam kući smanjene percepcije i perifernog vida teže zamjećujem grmlje, stupiće i ostale prepreke.ili me neko drugi vozi pa meni noge (nepraktično duge) lamataju po istim preprekama.top of the pops su: ja i t na maloj ponici i ja i j u jarku.
ljetni rok prošle godine mi je bio najizubijaniji. kad je gospođa majka sredinom 7og (tad smo još i nogomet igrali) došla po mene u zg zaključila je da ću s takvim nogama (izubijanim) cilo lito morat nosit duge gaće. nisam, naravno, meni je čak lijepo kad neko ima modrice i sl.mislim da je jako ženstveno.
a tek izubijani muškarac, mmmm, a ruka u gipsu, mmmmmmm. dobro, pretjerujem (lj, ne moraš se sad razbit negdi, al ako nam bude kriza...)
jučer je o pokušao voziti mene i sebe na mom k+ biciklu i posljedica je vidljiva na slici.inače, zaključila sam da 60% ljudi bar jednom za vrijeme studiranja živi na trešnjevci. svako toliko otkrijem po nekog susjeda, a ima već dosta permanentnih, korisnih i lijepih.
danas n ima predstavu i jako sam ponosna na nju. sutra će dobit komentar.
nešto o školama:prema "Odluci o kriterijima za opremanje osnovnih i srednjih škola informatičkom opremom" Ministarstvo kulture i prosvjete RH je propisalo da škole s manje od 16 odjela trebaju 8 kompjutorskih mjesta, one s 16-24 10, 25-32 12 a one s više od 32 nevjerojatnih 16 komp. mjesta.
naredba dana: match properties

spider solitare je postigao rekord u broju vađenja iz risajkl bina i vraćanja i isti

Post je objavljen 19.06.2005. u 15:56 sati.