Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Kraljevstvo nebesko

Za čudo Božje digel sam se u pola sedam zbog toga jer sam moral pronaći nešt kaj sam izgubil prije nek to neko drugi najde. I našel sam. Onda sam opet legel u krevet, navinul budilicu za 8 i digel se u pola 10. Malo hodanja na svježem zraku, pola sata Warcrafta i onda iznenađenje. Moj je tata u vinogradu našel koranjaču. U vinogradu kraj kojeg nema nikakve "vode". Kak se tam našla nema nitko pojma i donesel ju je doma. Al pošto sam si mislil da možda tam ima obitelj vratil sam ju gore tak da kad sam to napravil do ručka sam brbljal s Lelom i Ninijem.
E nakon ručka sam otišel do Dadija da mi vrati DVD- i čak sam dobil 2 od 3 natrag! Čak! Al zna on gdi je i treći kaj je super s obzirom da jedna dva više nikad nem videl. I tek kaj sam došel k njemu zove me mama da otfuram nešt i naravno na tom sam izgubil pola sata. I kad sam se vraćal doma srel sam Vladu i s njom samo tišel na kavu i kad sam došel doma bilo je pola 4! Pa malo pričanja s Ninijem i dojdem doma kad veli mama da mora na groblje, a pošto tate nije bilo ja sam vozil.
kad sam došel još sam čak napucaval nogometnu loptu da ispucam sve frustracije i otišel u kino gledat Kraljevstvo nebesko!
Po meni film nije loš, ali nije ni neke super tj. splati ga se pogledati!
Najzanimiljiviji dio je kraj kad se odvija bitka koju cijeli film polako najavljuju! I eto sad laprdam kad u zadnje vrijeme pišem kratke blogove! Laku noć!


Post je objavljen 18.06.2005. u 23:15 sati.