Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Taboo

Podgora je dobila zanimljiv beach bar Taboo koji se sinoć svečano otvorio na predjelu Plišivac, a proteže se kaskadno na tri floora. Prvi susjed, između ostalog i jedini, je Mumin, koji je proteklo ljeto bio jedna od poželjnijih destinacija za noćni provod na Rivijeri, tako da bi se tradicija mogla nastaviti.











np Slayer - Seasons In The Abbys

Mjuzu su pičila braća Jakiri, ujedno i predviđeni rezident DJ-i, tako da se stotinjak posjetitelja ljuljuškalo u ritmu vokalnog i instrumentalnog housea. Međutim, upala bi i koja break 'n' bossa, te downtempo skladbica - Jure di si!? Propustio si otvaranje, unbeliveable!



Ambijent ovog noćnog kluba je zaista impresivan - naime, smjestio se među maslinama, smokvama, te drugim biljkama - a i sama vizualna rješenja realizatora objekta našeg Hamdije i Mate su drugačija od već viđenih na našem području, tako da svaki level odiše nekom drugom osobnošću. Prvi je gotovo kameni, dok je drugi većinom izgrađen u drvu. Ivanka, Edita, Darko i ja smo se smjestili na najvišem, trećem katu, koji je zamraćen do te mjere da se jedva vidi susjedni stol. Tu me je jedan lik neprestano salijetao da ga dođem slikati, iako sam prvotno mislio da će me zatući jer dok sam slikavao grupicu djevojaka iz Makarske, mislio sam da je neka od njih njegova cura, pa kao on je sada ljubomoran i tako. No, kao što sam i rekao pokazalo se da se je on očajnički htio slikati sa nekim zapovjednikom 156. brigade koji je bio sa Hamdijom i Matom u društvu na kamenom flooru. Lik je krajnje čudan i najviši je na fotki ispod.










Lokalna domaća ekipa je kroz priču istakla da je dobro primila novinu u svojoj turističkoj ponudi, navodeći Taboo kao favorit za ovo ljeto, bez imalo ljubomore jer gazda nije Podgoranin već je Makaranin.



np Slayer - Regin In Blood


Post je objavljen 17.06.2005. u 22:27 sati.