Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

I opet u žurbi s novim go-problemom (52.)

Petak je, dan je novog go-problema. Zateklo me puno toga da bi mogao reči da sam u gužvi s vremenom. Da ne zaboravim, evo prvo redovnog, ali novog, go-problema. Sjetim se ja, da 'vi bez vikend-go-problema ne bi imali što raditi preko vikenda'. Evo ga, tu je.
Ovaj puta su na četvrtom redu četiri umjesto tri kamenčića bijeloga. Prostor pod nima je 3 x 3 sjecišta. Kolikog li prostora, a crni treba onemogućiti opstojnost bijelih kamenčića. Kaj da vam velim. Ja bi odmah primjetio po dva kamenčića na D- i J-vertikali. Malo su nespretno postavljeni u odnosu na crne okolo. Sjeva li vam 'lampica'? Meni već crv radi. No, nisam baš neki primjer, jer ja tu već toga dosta znam, ali si zamišljam sebe, kada bi se prvi puta sreo s time.
A sada, izvolite. Zanimacija je tu.
Rješenje će biti tu u ponedjeljak.
A sada o onom što će biti preko vikenda. Znate zakaj sam u žurbi najviše. Idemo na turnir u Zelenkovac u Bosnu. Ostali smo bez prevoza i u zadnji čas smo se dogovorili s dečkima iz Kranja da nas pokupe putem. Planirali smo ići u subotu rano ujutro, a sada, iznenada, put je u petak popodne. Sve sada na brzinu. Sve se pitam što ću zaboraviti ponijeti sobom.
Danas navecer organizira se cuger. Biti će to frke svih vrsta. Cuger je dinamičan i zanimljiv. Sutra su tri kola, a preksutra još dva kola glavnog turnira. Biti će to opet lov na EGF-rating-bodove. Tri tjedna za redom igramo za rating (Cormons, V.Gorica i sada Zelenkovac). Zaigrali smo se.
Desi li mi se da naiđem tamo na internet biti će postova i odande.
Jučer je bilo zanimljivo u 'Centru za odgoj i obrazovanje'. Bilo je to zadnje okupljanje u Centru ove školske godine s djecom štićenicima. Biti će post i o tome.
Sada žurim i ostajte mi dobro. Uživajte.
bl. Muradenu


Post je objavljen 17.06.2005. u 08:22 sati.