Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/spike5

Marketing

nakon toliko vremena...

bok, dobri mi i čili ljudi!

evo mene nakon puno vremena opet na blogu! naime, glavni razlog zašto nisam pisao je, naravno, škola. dobro, i činjenica da mi se nije dalo, ali to sad nije važno...

zadnja su mi dva tjedna bila najgora u životu! umro sam. rešetanja sa svih strana, testovi, profesori pizde, mi pizdimo. jadno. prvi sam razred prošao s 5, pa zato moram i drugi. i sve ocjene koje sam trebo dić su mi se SPUSTILE ili ostale kakve jesu! popizdio sam i izgubio svaku nadu za 5, ali sad je hvala Bogu sve u redu. najvjerojatnije prolazim s 5 (4,5).

nego, ajmo o nečem drugm. prošli smo tjedan bili na NNP-u. to vam je nastava na putu iliti ekskurzija. naša škola svake šk. godine organizira 2 NNP-a, tako da smo ove godine išli u srednju Dalmaciju (prvo polugodište) i, sad prije tjedan dana, južnu. zapravo, krstarili smo južnom Dalmacijom. Bili smo na Hvaru, Mljetu, Korčuli, Braču, u Dubrovniku, Hvaru, Starom Gradu, Korčuli itd. trajalo je tjedan dana i bijaše super! više o NNP-u ću objaviti u sljedećem postu kad ćete moći vidjeti i fotke.

i sad, pošto svi pišu o tome, moram i ja. u našem malom blogersko-školskom društvu pojavio se jedan nadasve zanimljiv blog. intensive.blog.hr naime, tvorac bloga piše školske tračeve na blog te drugim ljudima upada u mailove i objavljuje škakljive primjerke istih... kao što sam već najmanje deset puta reko, ta osoba nema života. ali, što me ful začudilo, je to da nijedna osoba na generaciji nije toliko podla i zla da napravi takvo nešto. dale zaključak je da definitivno niko ne zna nikoga... svi se pretvaraju. a ovo je jedna jadna i iskompleksirana osoba.

pozdrav.

Post je objavljen 16.06.2005. u 22:53 sati.