Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

njegova...

..prošlo je punih pet godina od strasnih poljubaca koje joj je On udijelio na plaži..nikada ga više nije vidjela i polako je nestajao iz njezine mašte..ali, neka vizija njegovog tijela..napetog od uzbuđenja i požude nikako se nije mogla izbrisati iz njenog pamćenja..od same pomisli na dah kojim ju je draškao prolazili su je žmarci, a neka davna vatra ponovno je počela tinjati...nije imala nikoga..otkad se zaklela da je više nijedan neće povrijediti, jedinu utjehu je imala u imaginaciji odnosa..seksualnih uzbuđenja koje je oduvijek sanjala..da će se ponoviti..s Njim..
palila je cigaretu za cigaretom u polumraku kuhinje dok je na štednjaku kipjela voda za prvi jutarnji čaj..bila je nervozna..očima je preletavala preko novina očajnički tražeći oglas kojim bi mogla naći barem donekle pristojan posao..računi su se gomilali svakog dana a kućna blagajna je bila poprilično mršava. za oko joj je zapeo neznatan oglas u dnu novina u kojem je pisalo da hitno traže konobaricu na mjesec dana u kafiću nedaleko njenog stana. obradovala se novcima kojim bi mogla platiti dio računa i konačno malo urediti ''rupu'' u kojoj je živjela.počešljala je kosu obukla svoje najbolje odijelo i krenula ulicom. zrak je bio oštar poput britve, oštro prelazeći preko njenog nježnog lica ostavljajući crveni trag..
konačno je stigla u kafić i dobila posao. uniforma je bila ponešto priprosta više otkrivajući nego skrivajući, no za novce koje je trebala dobiti, ta joj sitnica ni najmanje nije zasmetala. zaspala je nekim lakim snom, ali nemir se polako počeo uvlačiti u njene plahte, te se probudila. više nije imala vremena za spavanje..osjećala je uzbuđenost i nemir koji joj je donio predosjećaj nečeg..što bi se moglo dogoditi..u kafiću je od ranog jutra bila gužva. redoviti posjetioci, koji su čim se vrata otvoriše bazdili na alkohol, dobacivali joj neumjesne komentare, no ona se nije obazirala..sve, dok joj grdobina, masne brade i okruglog trbuha nije dignuo suknju i uhvatio je pozamašnim rukama za stražnjicu. to nije mogla otrpjeti i pljusnula ga je što je jače mogla.i nije joj bilo žao..krenula je prema kuhinji kada je konobarica s drugog šanka priopćila da je zov šef.. sva zajapurena i crvena pokucala je tiho na vrata i ušla..u kožnom naslonjaču sjedio je ON... ostala je zaprepaštena njegovom pojavom.. i još više njegovim licem koje nije odavalo znakove začuđenosti i koje joj se blago smiješilo..on nije čekao ni trenutka..snažno ju je zgrabio i još snažnije poljubio..jezikom je rastvorio njene pune usne i ona je osjetila onu istu slatkoću ako prije 5 godina...polako je rasla napetost kada ju je pogledao..prvi puta..to nije bio pogled strasti...to je bio pogled ljubavi..skidao ju je polako..nježno otkopčavajući gumb za gumbom...raspetljao joj je prstima kosu u uhvatio objema rukama.. potpuno mu se prepustila...vještim prstima mazio je njeno tijelo tamo gdje je raslo najveće uzbuđenje..bio je tako nježan..usnama je obljubio bradavice njenih dojki i polako ih stimulirao dok se nisu ukrutile pokazujući mu da je spremna..prsti su odlutali u područje koje je bilo netaknuto jako dugo...i ono je bilo spremno..toplo i vlažno kao i prvi put..više nije bio nježan..potpuno ga je očarala i napalila tako da se zabio svom silinom u nju zaustavivši joj dah..stenjala je i dahtala dugo dugo....grickala ga je i poželjela vrištati od ekstaze..milovao ju je tako grubo, a opet tako strasno..predala mu se cijela..ljubila je njegovo znojno tijelo koje je od čežnje i dalje htjelo još...obljubila je njegovu muškost na način na koji je samo ona to znala...gledao ju je požudno dok je lizala vrh njegovog glavića...nastala je ekstaza..potpun sjajan osjećaj..a onda je ugledala...vjenčani prsten na njegovoj ruci...

Post je objavljen 14.06.2005. u 22:45 sati.