Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Ro, ro, ro, rolam

Eto budilica zvoni u 8, ali se ja dignem u 10. Malo me muči vrijeme u zadnje vrijeme!
I nakon buđenja ništa sve do ručka. Mamu sam odvezel u školu, sestru na klavir natankal auto i došel doma. I opet sam popodne provel tak malo se dosađujući i igrajući Warcraft.
Ovih dana sam iščekival rezultate iz individualnog iz teorije sustava i danas oko 17 mi pošalje frend poruku, a imam ja pitanja i mislim si ak je on pal, pal sam i ja. I napišem mu ja da imam, kaj nismo prošli? Veli on nismo, ali pitam radi frenda! Eh i pravac ja na cross.

Vrijeme je bilo sparno i takvo mi ne paše za trčanje, no važno je sudjelovati. Nakon dugo vremena vratil se Mihael i frajer je odmah istrčal 6 i 17 ak se ne varam! E da je mogel dolaziti svaku utrku sad bi bil drugi u poretku. Ja sam pak bil sporiji! I onda iznenađenje dana. Uspel sam nagovoriti svoju sestru da ide s menom. I kad je došla onda je pol sata pilila kak se bude zgubila u šumi, kak se bude onesvjestila, ali je završila i nije bila zadnja.

I eto me sad pred kompom pišem blog. Otuširal sam se, pogledal malo TV i sutra idem na faks po zadnji potpis! Nadam se da se Fafici ne bud žurilo jer bi išel na pizzu!


Jel znate da je Mišo Kovač gluh?
Pa već prek 20 god. pjeva: Svi pjevaju, ja ne čujem...


Post je objavljen 14.06.2005. u 22:38 sati.