Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cvrlee

Marketing

¨Suđenje stoljeća¨???

I tako je porota ipak oslobodila Michaela Jacksona iliti ¨Kralja popa¨ svih optužbi.
Moram priznati da nisam očekivala.
U zadnje vrijeme je puno blogera pisalo o zlostavljanju djece, a i novine su pune profesora pedofila pa mi je u želucu konstantno muka kad iz dana u dan vidim sve gadnije i bolesnije naslove u novinama. I onda oni oslobode onog plastičnog bolesnika...
Tko god takne dijete na takav način po meni zaslužuje najveću kaznu ali ne, ipak je to kralj popa i ipak je to Amerika. Sve i da ih nije seksualno iskorištavao zaslužuje jedan poduži boravak na psihijatriji.
Mediji su suđenje nazvali ¨suđenje stoljeća¨, a ako se dobro sijećam tako je nazvano i suđenje OJ Simsonu i isto tako je bio oslobođen svih optužbi. Njegova krivnja uopće nije bila upitna, imali su sve crno na bijelo i tih 12 kretena kažu:¨ Nije kriv!¨
Zašto? Razlog je vrlo jednostavan i logičan. Porota se izabere slučajnim odabirom što bi značilo da velika većina tih ljudi nema završenu srednju školu, a ako i ima, svi znamo kakvo je obrazovanje u Americi. Slijedeći i najbitniji razlog je šta jednom glupom Ameru takva zvijezda, kao šta su ova dvojica, predstavlja samog Boga i on ne može uopće zamisliti da njegov omiljeni sportaš ili pjevač može tako nešto napraviti jer je on po svim točkama savršen.
Priznajem, i ja sam obožavala Jacksona kad sam bila klinka i dan danas mi se srce rastopi na neke njegove stare pjesme ali bez obzira na to, luđak ostaje luđak, a luđaku je mjesto u ludnici!
O njegovim operacijama bi se dalo napisati redaka i redaka ali to ostavljam za neki drugi post.


Post je objavljen 14.06.2005. u 10:44 sati.