Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

....zzzzz....

majke mi moje, ja više neidem spavat..to više nije normalno..pa kakvi to snovi mene opsjedaju..čak sam se počela bojat za sebe i sebi bližnje..da..
nešto strašno...ono, osjećam se ko manijak..jebote, svaki put me sram kad se probudim..i još o tome moram cijeli dan razmišljat..brijem da je to zbog frendice..jučer smo se zajebavale kak nema više seksa....ono, prekinula je s dečkom pa mi se jada zbog toga...ja joj kažem još i bolje, bar mi neće svaki mjesec doletit s pretpostavkom da je trudna..da...ono, fakat snovi.gori od onih priča..tak da vam DEFINITIVNO neću ispričat..uh...nisam se baš naspavala..ili možda jesam..ali sam umorna zbog..ono..ma ništa..kaj ja tu trabunjam bedastoće;))) tjeram mamu u dućan da mi kupi puding..a njoj se neda...
ono, sad tu kao pričam o pudingu a misli mi lete..možda bi trebala posjetit psihijatra??? da..uh, nadam se da noćas neće biti sličnih situacija..ono, ili sanjam babe kak seru na wc-u il neke ovak, malo bolesne snove..da nebi sad ispalo da sam ja neznam, ono, kakva osoba..pa nisam ja kriva kaj sanjam..jelda...valjda..uh!
sram me..da...:(

Post je objavljen 14.06.2005. u 08:59 sati.