Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hm05

Marketing

vikend za pamćenje

petak ujutro,budi me cher koja urla " it´s in hiiiiiiiiis kiiiiiiis, thats where it is....." (svi pederi znaju koja je to stvar,osim mog H.-a)
nisam više bolestan... nemam temperaturu i grlo me ne boli... cerim se od uha do uha dok perem zube, jer znam što smo se dogovorili sinoć na icq (nakon što mi se prekrasno ispričao za svoje ponašanje u četvrtak) petak na subotu spavat ću kod njega, a u subotu se konačno kupamo! pjevušim cher,šaljem mu poruku koliko me usrećuje što ga mogu zvati svojim... stižem na fax tako vedar da me frendica pitala " jesi ti uzeo nešto?!" (imajte na umu da nasmijani M. nije česta pojava u pola osam ujutro..) odgovaram joj skakućući po stepenicama, uzimam kavu na aparatu na kojem začudo nije uobičajna gužva.... sjedam na mjesto,spuštam torbu na pod i tad ŠOK! ona maloprije spomenuta kava mi završava u krilu (bež hlače naravno), po bilješkama koje moram predati da bih dobio potpis.... po svuda. neka DROLJA ZMAZANA se pre naglo naslonila i srušila ju... bez ikakvog komentara, a kamoli "oprosti"....
jutro je bilo pre lijepo da bi potrajalo..
nakon faxa,sa koliko-tolikom saniranom flekom na hlačama dolazim do A. na posao i prepričavam joj jutro..svakih toliko se nacerim kad mi padne na pamet sutrašnje kupanje...naravno -kako to u mom životu obično biva- nije to sve moglo proći samo tako... morao me nazvati V. i pitati jesam li slobodan sutra? dan posla, 2ooo kuna. hmmm... može ako mi je jutro slobodno... ok, kaže on i dogovorimo se da se vidimo navečer - da mi sve objasni..
A. me vozi k njoj doma, da konačno upoznam njezino dijete...dakle...šta da vam kažem - dobio sam 2 puse i crtež od njezine preslatke trogodišnje baby V. ... i A.-nina majka je očarana mnome... ah... šta da kažem ..... šta mogu kad sam neodoljiv...
družimo se do kasno popodne i ja odlazim u grad naći se s V.-om... čekam ga 45 minuta i on otkazuje za večeras! čujemo se sutra ujutro...grom i pakao!!! šaljem H.-u poruku da mu moram reć nešto i da će se ljutiti... (odgovara da se neće ljutiti i pita me kad ću mu doći.. maza moja mala.... )
trčim doma, tuširam se, provodim definitivno previše vremena u kupaoni i konačno oko 23 ulazim H.-u u stan.. kažem mu za sutra - razumije da moram raditi i naravno ne ljuti se. ljubac moj..... noć koja je uslijedila pamtit ću kao jednu jako lijepu noć u mom životu - iako je bila daleko od idealnog ili bolje rečeno zamišljanog.. ( tko razumije,shvatit će.. ;) ) he,he,he..H.-u je bila malo manje super noć - izludio sam ga! naime - hrčem .. ;)
budimo se u subotu, ne kupamo se...:((....jer ja čekam da mi se V. javi... ipak smo uspjeli provesti lijepo prijepodne i početak popodneva skupa - budući da me ovaj nazvao tek oko 3.. dolazim mu u office i saznajem da ipak radim hvar (H. vrisne od smjeha kad ja to tako kažem)... super,super.... vodim moje malo crnooko,pa makar ga morao sakriti u kofer.. ;) dakle...večer mi je jedva prošla, ubio sam se od posla, ali isplatilo se..kad sam oko pola dva završio s poslom čuo sam se s H-om , koji je oduševljen mojim pitanjem mogu li spavati kod njega... a tada scena : ja spičkan do bola izlazim iz west inna, ulazim u pre nabrijani bijeli mercedes s crnom kožom unutra (prepoznali ste valjda po opisu da se radi o taxiu? ), zavaljujem se na stražnje sjedalo i zovem medeno moje da stižem za 15 minuta... na radiju ni manje ni više nego denis&denis - voli me još ovu noć.... SEX! .. :))
ulazim u stan premoren...tako mi je trebalo da me H. zagrli i poljubi....on je igrao svoju igricu,koju ja nisam uz svu dobru volju uspio skroz shvatiti... s pola uha je poslušao kako mi je bilo i samo je prokomentirao 2oo kuna za taxi.. ;) budući da sam ja bio mrtav umoran,legao sam prije njega i zaspao prije nego se on unjonjio kraj mene u krevetac.... samo se sjećam da sam dobio pusu i da me zagrlio (naime on tvrdi da smo si mi još i nešto popričali?!)...
u nedjelju se budimo totalno pre kasno, papamo pizzu, uživamo jedan u drugome sve do 5 popodne,kad on ide na misu,a ja zaključujem da bi bilo vrlo lijepo posjetiti svoju kuću gdje nisam bio od petka ujutro..:) (majka mi je bila luda kad sam ušao u stan,ali sam ju uspješno podmitio kremšnitama)
H. čak me uspio rasturiti kad smo igrali Čovječe ne ljuti se (medeni početnička sreća - srest ćemo se mi opet!)
...cijeli vikend s mojim malim crnookim... to ja zovem super vikend... da smo sproveli dogovor o kupanju i masaži..bio bi to naprosto savršen vikend........
M.

Post je objavljen 14.06.2005. u 05:30 sati.