Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/downgrade

Marketing

Losers, Boozers, And Heroes

danas radim do 7.. nakon dugo vremana.. nije to ni loše, jer nema ni posla i mogu se zajebavat i slušat muziku itd.. na listi mi je Black Flag, Rapeman i Suicide.. i dobri su mi.. a moj mali je mislio da mi se neće svidjeti :P
u petak je bilo super u spunku, svirali su My Buddy Moose i Casual Elvis. meni je bilo super, dobra su mi oba benda. iznanadila sam se kad sam vidjela da i poznam poneke članove ovog drugog.. hehhe.. puno je ljudi bilo, i bilo je pijano i veselo, onako kako i treba da bude! i put doma je bio zabavan, a zna se da to određuje često koliko je kvalitetan izlazak bio. išli smo sa martinom i izvorom, koji su bili još pijaniji.. i jeli smo picu i tak.. ne mogu se sjetiti što je to meni još bilo zabavno.. dobili smo double nickles on the dime od minutemen-a napokon :) i našoj sreći nije bilo kraja, dok nisam čula da od negdje 33. pjesme do kraja se pojavljuju neki čudni pucketavi zvukovi koji su vrlo iritantni :((( a jebiga..
i danas smo uplatili loto.. i saznali da će i u zadru nam biti zabavno. live & loud festival je 29. i 30. 7. i sviraju UK Subsi i Angelic Upstarts :)) super, super. ovo ljeto sve više obećaje odličnu zabavu. samo još pare manjkaju.. ali i to će se već nekako riješiti.
to znači, ne samo zbog toga, nego i zbog novog programa štednje da nema motovuna ove godine :( opet.
sve će to ispraviti 5.8. i Dinosaur Jr. još ne mogu vjerovati!!!
ovo mi je baš super slika od Minutemen, a tek majica od Watta :)
a zapravo u zadnje vrijeme najviše na mp3 playeru slušam fIREHOSE - flyin' the flannel, jednostavno obožavam ovaj album! sve i jedna pjesma je savršena.. a tako mi je odlična ova iz naslova, posebno sam kraj.. koncert od Mike Watta sve mi je jasnije mi je bio jedan od najdražih, i stvarno bi bilo predivno opet doživjeti to..


Post je objavljen 13.06.2005. u 18:15 sati.