Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/livno1

Marketing

Nataša Arsić, Nevena Vasiljević i Dragana Roganović uhvaćene kako ulaze na sporedni ulaz u vilu Gorana Bregovića u Beogradu

PAPARAZZO EXCLUSIVE - GRUPI CUPI! DUGMIĆI ORGIJAJU U BREGINOJ VILI!?!
Prošle sedmice, pred finiš priprema za dugo najavljivani muzički spektakl - turneju "Bijelog dugmeta", članovi ovog legendarnog rok benda okupili su se u vili Gorana Bregovića nadomak "Marakane" da bi "pretresli" gradivo i uvježbali brojne hitove koje će nakon petnaestogodišnje pauze uživo svirati na koncertima u glavnim gradovima nekadašnjih jugoslovenskih republika. Opće histerija izazvana ponovnim okupljanjem "dugmića" približava se vrhuncu: dnevne novine preplavljene su o ovoj grupi, tabloidi detaljno izvještavaju o tome koliko članova posluge opslužuje Bregu i društvo, što jedu i što piju, fanovi se okupljaju ispred kapije...
S vremena na vrijeme čuje se histerično dovikivanje djevojaka i sve to podsjeća na neka stara, dobra vremena kada su "dugmići" žarili i palili Balkanom. Ovih dana često se citira izjava Isidore Bjelice koja je, prisjećajući se scena pod prozorom Bregovićevog stana u Sarajevu , rekla: "Komšiluk nije mogao da živi od vriske napaljenih djevojaka! Svakodnevno su se okupljale ispred Bregovićeve zgrade i vikale: 'Brego je*i me, Brego je*i me', a Dženana ih je sa prozora polivala vrelom vodom".
Kasnije djevojke u Breginu vilu ulaze na sporedni ulaz. Prethodnih dana pričalo se da "dugmići" poslije napornih proba u studiju u podrumu Bregine vile pokušavaju da se opuste u društvu beogradskih ljepotica. Umjesto papira sa notama, na stolu se nađe žestina, a ljepotice se svojski potrude da udovolje željama rok zvijezda. Kažu da svjetski, a naš, Brega jednim telefonskim pozivom riješi zabavu i sebi i kolegama.
Uostalom, ovakav vid grupne zabave prije i posle koncerata oduvijek je pratio rok muzičare, a engleski izraz "grupi girl" ustalio se kao naziv za djevojke koje rokerima služe za "opuštanje". Da priče o orgijanju u Breginoj vili nisu bez osnova, uverio se i naš paparaco koji je, posle snimanja emisije "Sav taj Pink" u kojoj su gostovali "dugmići", dolazak tri ljepotice ispred Bregovićeve vile
S obzirom na to da se sve odvijalo u ranim večernjim satima, djevojke su taksijem stigle do sporednog ulaza koji vodi u tonski studio u podrumu. Pošto je glavni ulaz prijeko puta "Marakane" i izložen je pogledima znatiželjnika, djevojaka su vjerovatno dobile uputstvo da se potrude da njihov dolazak ostane opažene. Izazovno odjevene i duboko dekoltirane ljepotice najprije su osmotrile teren, a potom su se uputile ka studiju. Grupicu je predvodila plavokosa manekenka Nataša Arsić, a tu su bile i njena prijateljica Nevena Vasiljević, kao i Dragana Roganović. Ako je vjerovati pričama da je Brega zadužen za odabir djevojaka, mora se priznati da je kolege "počastio" ljepoticama pred kojima bi svaki muškarac ostao bez daha.
Sudeći po bujnom poprsju ovih cica, izgleda da je front menu "Bijelog dugmeta" broj brusa bio jedan od glavnih kriterija. Dragana Roganović, inače kik-bokserka, nedavno je skrenula pažnju na sebe na žurci u "Kabareu Rouz" na kojoj je glavna atrakcija bio boks meč između nje i hrvatske manekenke i glumica Nataše Molnar. Kada su Draganine , preko noći je postala "tajni predmet želja" pripadnika jačeg pola, tako da je vjerovatno i Bregi "zapala za oko". S obzirom na to da je dvadesetogodišnja Nevena Vasiljević posljednjih mjeseci često bila angažirana u Sarajevu i da je uradila nekoliko kampanja za bosansko tržište, sasvim je moguće da ju je Tifa primjetio na bilbordima i da je Bregi sugerisao da je pronađe.
Izgleda da je plavokosa manekenka Nataša Arsić odlučila da kontrira svom bivšem dečku, tamnoputom nogometaša "Partizana" Pjeru Boji sa kojim je šest mjeseci bila u vezi. Kamerunac Boja jeste zvijezde, ali ne može da se poredi sa popularnošću "dugmića". Ipak, ostalo je nepoznato ko je od članova benda Arsićki poželio dobrodošlicu po dolasku u Breginu vilu i ko joj je pokazao "raspored soba".

U svakom slučaju, vedre, nasmijane i spremne, djevojke su ušle u Bregovićevu vilu, a što se potom dešavalo - ostaje nam da nagađamo.


Post je objavljen 12.06.2005. u 23:25 sati.