Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Šala

Subota je i prvi dan odkad je završil faks barem sa strane predavanja. Ne znam, al eto ak nike drugo odslušal sam prvu godinu na faksu! Yupi!
Malo sam ujutro pogledal Bitange i princeze i nasmijal se jer ko i uvijek imaju dobre fore. Onda malo večernju školu i ista priča. Do ručka koji je danas nemam pojma zake bil u 11:40 sam se blesiral okolo. I najedemo se mi pa malo pred komp i prejdem nivo na Warcraftu kad je tek jedan pa sam otišel pokosit dvorište i pokosil sam više nego je trebalo, ali tak je to dok hoću da lijepo izgleda. I onda opet uzaludno trošenje popodneva pred kompom i tak sve do sad.
I dojde mama imaju neki igrokaz u školi pa treba da joj sprintam neke slike i dok sam to radil javi mi se na ICQ jedan tip jesam za chat, a meni odnekud poznat njegov nick i nakon 3 poruke sjetim se ja da je to jedan gay! Nije da imam neke protiv takvih ljudi, ali jednostavno ne volim imati nikakvih kontakta s njima.
I prek na TV-u počinje Studio 10, a za tu emisiju se priča kak je propali HTV-ov proizvod, a ono Novi fosili i to u punom sastavu! Ajd ak se već okuplja Bijelo dugme red je da to naprave Novi fosili jer su ipak legende hrv. estrade.
I sad to još pogledam i idem se učit komunikologiju jer se moram!
Laka noć svima vama koji ovo čitate!


Post je objavljen 11.06.2005. u 20:18 sati.