Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/6lost6case6

Marketing

nisam pisala od 5.6. pa samo da napišem nekoliko redaka.nije se dogodilo ništa novo.osim što smo se dogovorili za majice.bit će žute sa zelenim slovima.nela i ja smo već sve isplanirale.ja ću doć kod nje u četvrtak prespavat da mi u petak ujutro može napravit frizuru.to će bit fakat zajebano pošto ja imam prilično kratku frizuru.joj jedva čekam.još samo moram pročitat lektiru i napravit predavanje;tema:koliko ima osoba u meni? pošto već dugo pišem blog vi koji ga čitate od početka,ali i oni koji su tek sad počeli čitat recite mi otprilike koliko ima osoba u meni jer ja fakat ne znam.i ne znam o čem bi pisala.ali i to će proć za tjedan dana.slavit ćemo i vjerojatno ćemo se napit(to je već tradicija,ne možeš se ne napit ako si 8 razred[osim ako si štreber,što ja nisam]).
hmmm...o čemu da još pišem.
e, da maturalna večer:
1.(Dečki preskočite ovo)moja haljina:
~dugačka je
~crna
~u 2 dijela:
~šos:pada u zvono
~topić:na tregerčiće
slikat će nas sa digitalcem pa ako se uspijem dočepat slika vidjet ćete me.

2.moj nastup
moram napisat kratki osvrt na ovih 8 godina i pročitat ga.napisat mi nije teško,ali čitat.čovječe ja zamuckujem pred razredom kak ću tek onda pred svima.to će biti horor.

3.ples sa dečkima
razmišljala sam o tome da si kupim marte pa da u njima idem na maturalnu večer.zašto?pa zato da mi noge ne budu plave.kako sad stvari stoje vjerojatno ću se osramotit pred svima jer ne znam plesat(iako je dečko s kojim plešem ok,ali nije ni on neki plesni majstor).već smo par puta vježbali i sa sigurnošću mogu reći da ćemo se ziher svi poubijat tamo jer je sudaranje neizbježno.

4.svečano predavanje svjedodžbi
vjerojatno ću opasti na putu do pozornice ili ću se barem spotaknuti.oni koji će vidjeti to molim vas,nemojte se smijat(pogotovo ti chuba).


hmmm......iz ovog se da zaključiti da će naša maturalna večer za mene biti koma.
jako utješujuće.

Post je objavljen 11.06.2005. u 17:35 sati.