Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/minicooper

Marketing

degutantirani post(?)Clapping Hands

riječ dana: degutantno. to e rieč koim se moa stara izrazila nakon sha sam joj " kao " kroz šalu pokušala ono dat do znanja da bi se pirsala jezik. err....WTF je degutantno?!! svatila sam da mora da e to neki sinonim za XXL rieči disakasting zahvaljujući njenim bolno za vidjet grimasama.
njah. rekla mie da sam poremećena. dejža vu-već sam to čula. aimo dalje. budimo malo kreativnii.
dobiću te ja pirsiću moi makar mi to bila zadnja rupa koi ću si probušit. aj promis...


Image Hosted by ImageShack.us
ovakav bi si ja stavila...bio bi to irsko motiviran pirSS.
Image Hosted by ImageShack.us

degutantni su bili i pogledi hohe, katarine i tee..kada sam ih pitala da mi daju papirnate one maramice jer naši školski vecei nemaju papira već mjesecima. a onda se čude kada pokupimo neku boleštinu. brbrbr.
dale su mi one jako fine od mente. taman da ću ići se ko čoviek pourinirati one viču za mnom da uzmem one obične jer su te od mente i tko zna kako bi djelovali na mojuZnamoSviVEćŠta. osobno....ljepo bi"hladilo" no kako su one jadne brižne bile u panici zbog mogućih nuspojava onda sam se morala zadovoljiti i dodirima onih običnih papirnatih. degutantno.
no sve e to za ljude.
a ja sam dragi moi već onako izi going spiždena. odbrojavamo dane do maturalnog ( d beč- d prag - d budimpešta )....i to nam je jedina zanimacia-križanje dana na kalendaru.jets da se svi bojimo ljubljenja svih mogućih vidljivih i nevidljivih spomenika sa najdražim nam drobiem. kada nam je počeo nabrajati samo šta ima u pragu...pala sam u komu. neki ljui uopće ne kuže smisao izleta. bitno da se mi družimo.
danas sam pak otkrila da nie nužno da dečki ne vole pričati o menstrualnim ciklusima. dapače..neki ih čak i prate. ne svoe nego tuđe. haha.
moram objaviti da sam se pomirila sa golubovima. danas sam ih čak i hranila sa kruhom jer su mi se učinili sumnjivi njihovi kružni letovi oko moe glave. a poučena priašnjim iskustvima...bacala sam im kruh. da na izmetiraju druge ljude na prazan želudac.
golubovi i ja=druga dva. degutantno.
ljudimo perimo se. danas je baba do mene u basu imala nepodnošljive mirise nečeg nepodnošljivog. i uz to si je češala non stop glavu. uopšte ne pretjerujem i ne lažem kada kažem da je nakon što je sišla po stolici bilo nečeg bijelog šta joj se istreslo sa glawe. degutantno.

eeeee..mene zanima dal je moi komp jedini koem svake dvie minute iskaču neki porno sajtovi sa gigantskim spešl ponudama kao teen sex, teen ovo/ono....ono..hoRRor. komp mie očito u nekom gadnom pubertetu. još mi se na ajsikjuu javi neki par iz neke tamo zemlje i pita ako sam za sex u troe..da bi oni mene pozvali kod sebe preko praznika. pozovi si ti baku preko praznika pa se svi skupa ljepo mrsite i prsite. degutantno.

e a danas ćemo svi da si ljepo popapamo kod našeg dir frenda koi nam je sam na svoju inicijativu dobrovoljno ustupio dozvolu za okupljanjem u njegovom stanu.
svi smo se veoma obradovali jer ćemo peći kobasice/par čevapa ( ako ih nađemo u frižiderima )..i jedino ću mi se čini ja peći krumpire ( već ih tjednima i mjesecima dawim sa tim krumpirima da su jadni morali popustiti pod pritiscima )...a hoha d slastičarka će peć nešto slastičarsko.
ujedno će nam hoha d someljerka dofurati i piće koe ćemo mi uz vrhunska gurmanska dostignuća degustirati.
pa ćemo da se svi skupa čoporativno kemijski intoksiniramo. da budemo pristojni i da ne kažemo da ćemo biti dva od četiri elementa : zemlja/zrak.
baj d vejenzi: ti mali redituramBL....probaću ti isfurat/kupit časopis...a ak ne..daću ti da prolistaš. i tako svi hepi/zadovoljni.
ovai dan je totalno zaheban. do sutra. BičicaKojaSJedi.



Post je objavljen 10.06.2005. u 19:56 sati.