Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4mymalehico

Marketing

hellooo....

evo, stavila sam jednu svoju slikicu..meni je jako žao kaj nisam našla nikaj ljepšeg..al jebiga kad nisam fotogenična:(((( ne izgledam baš tak al ono..
joj, jučer sam gledala seinfelda i tak mi je ovo bilo smiješno..kao statistike pokazuju da se ljudi najviše boje straha od javnog govorenja a da im je smrt na drugom mjestu, što bi logički trebalo značiti da kad si na pogrebu bolje je biti onaj u lijesu nego onaj koji drži govor za pokojnika;))))) LOL!!
to mi je fakat smiješno..danas mi je općenito sve smiješno..a nisam se napušila..da..barem mislim;)) bila mi je stara na informacijama i rekla joj je kuja od raske da kao puno markiram..FUCK YOU BITCH!!! iritiraju me te napuhane babe koje nemaju pametnijeg posla ni nekog osobitog privatnog života pa ga i nama žele sjebat..al moja stara je coolerica pa je to ni nije previše zabrinulo..hvala bogu..još mi je i opravdala onaj dan kad sam zaspala prva tri sata..dobra mamica;)) ono, fakat je sjebano to vrijeme..jučer sam namočila ko idiot..jebote, kad mi se ne isplati furat kišobran..u školi ih ostavljamo na ormarićima pa mi svako malo neko mazne..jebeš onda to;))))..zadnji dan škole frendica slavi 18 rođendan i brijem da ću se naliti ko deva..znam, obećala sam da neću,)) još samo ovaj put..da..i na moru malo..i ako prođem popravni.. i tak..hehe!
i za kraj...
ZAJEBANCIJA S EKIPOM, KRATIMO DANE
VODOPADI PIVE I POLJA MARIHUANE
DOBRI KOMADI I SUNCA SJAJ
JA SAM UMRLA I OTIŠLA U RAJ....

to mi je tak zakon...da...svašta se može pročitat na školskim klupama..


Post je objavljen 08.06.2005. u 21:07 sati.