Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blavor

Marketing

Žurno, AŽurno

Zamislite da ste riba. I da vas tako zovu vaši prijatelji. I da se ponosite time što ste riba i da svima dajete do znanja da ste riba i da veselo mlatarite perajama i uzbuđeno otvarate škrge;jer ste uzbuđeni i ushićeni. Znate, s druge strane, da postoje ljudi, što vi također jeste kao riba, koji jedu ribe. Dakako da mora biti jasno da je Riba, zapravo, čovjek, ali je taj alter ego "ribe" dominantan u osobnosti. Da se vratim ribama u jelima. Nešto najgore je kad riba bude obrađena (termički pa fizički) pa se pretvori u riblje štapiće. Mislim da su štapići nešto jako loše za "einwohnere" (njem.= stanovnik) riblje osobnosti.

Slika br.1:Image Hosted by ImageShack.us


Nadalje. Takve gurmanu primamljive pojavnosti oblika hrane, mogu biti jako ukusne, ali pita li se ta stanovita osoba koja uživa blagodati riblje osobnosti, što proživljava riba u štapićima? Ja se pitam. Prvo, riba u štapićima je jako izmučena riba: Upotrijebit ću terminus technicus za takvo stanje - forsirana riba. Nadalje, kako se tek osjeća osoba ljud, koja je alter ego "Riba"? Moj stanoviti i naš stanoviti prijatelj riba je u velikoj opasnosti. Moj prijatelj (Slika br.2 - na kraju posta*) je izložen diskriminaciji: Upotrijebit ću terminus technicus za takvo stanje - riba u mreži. Još jedan problem ima simptome isparavanja mora (čitaj riba na suhom), a to je da tada riba u štapićima mijenja svoje izvorno stanište, i to novo stanište sad posstaje vruće ulje. Ne dao Bog nikome tako veliku ljutu sabljarku (čitaj nesreću). Zato, pomolimo se svi zajedno za mog prijatelja ribu jer više to tako ne može!
Pojmovi koje smo danas naučili: Der Einwohner, terminus technicus (i ne tako novi pojam), forsirana riba, riba u mreži, isparavanje mora, velika ljuta sabljarka. Hvala
*Slika br.2:Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 08.06.2005. u 11:20 sati.