Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luckies

Marketing

Danas je dan kad san se najviše iznervira u ovoj godini (zasad). U zadnjih par dana tražin fotoaparat, i nakon dosta traženja našao sam oni koji mi se sviđa (cijena prihvatljiva, karakterisitike prihvatljive s obzirom na cijenu)...ali ja ne bi bija ja da san ga odma kupija (mobitel san kupova misec dana, mp3 player 3 miseca-i to sve radi toga šta bi nestalo u dućanu)...I ako ste mislili da je danas bilo isto tako...bili biste napola u pravu...jer u dućanu je bilo, ali samo jedan jedini primjerak i to izložbeni koji nije imao punjač za svoju bateriju... Tako san popizdija jer mi je više pun kurac čekanja kad kupujen jebenu tehniku i tako san bija sritan šta ću kupit taj jebeni aparat, a onda je sve palo u vodu, a onog jebenog malog prodavača san tija zadavit!!!Još je svemu tome pridonilo vrime, koje je jednostavno predivno (moš mislit), stalno neke kiše, pa sad i neki jebeni orkanski vitar.Užas!!


Neki dan san vidija u gradu jednu žensku i jednog lika.
Ženska-plavuša, oko 180cm, bile gaće (5 brojeva premale), crne tange, bila košulja, bez grudnjaka, otkopčana gornja dva dugmete (mislin da je to dosta)
Lik-ćelav (ne obrijane glave, nego baš na vrhu glave ima ćelu), oko 170cm, debel, sveukupno zubiju ima koliko ja prstiju na livoj ruci, zlatna lančina, narukvica i naušnica.

Ono šta me je začudilo šta zajedno ulaze BMW...možda je to prava ljubav, ali vrlo malo vjerojatno. Upravo to me potaklo da napišen jednu teoriju koju san čua od jednog jako dobrog prijatelja...

Evo ovako:
do 20-25 se nesmije uopće zaljubljivat, nego živit život, do onda ništa od ozbiljnih veza...Do 25 završit neku školu zaradit nešto para i onda ono najbitnije kupit zastavu 128 ili yuga 45 i ona ženska koja ostane sa tobon to je ona prava (zajeb za sponzoruše)...

Ja san falija jer san se do boli zaljubija sa 14.5 godina, ali ličin se malo po malo. Vrijeme liječi sve rane, a od ove ostaje samo krasta koja će vrlo brzo otpast (ostat će samo lipe uspomene)

To bi bilo to


Post je objavljen 07.06.2005. u 21:54 sati.