Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Ready For Saturday Night

Ponekad je dobro biti na prepisanoj dijeti. I to pogotovo kada ti još stara pravi jedno od najdražih jela, odnosno palačinke sa gljivama i kukuruzom. I one su zaslužne zato što trenutno radim dvostruku radnju odnosno jedem "to" ugrijano u mikrovalnoj, što ostalo od ručka, i pišem ovaj post.
A post pišem zato što ne želim da budu dva prazna dana, jer ovo što ću sada napisati bolje bi zvučalo sutra, kada još bude imalo i rasplet. A zašto nisam jučer napisao post? Pa eto, čekao sam da mi Renata iskomentira plakate, no od nje ni traga ni glasa. Ne znam šta bilo, valjda je budem vidio danas u Hiru.
A kada smo več kod HIRa, u Hiru danas svira jedan Brodski bend, u kojem pjeva moja prijateljica, Utočanka i blogerica Katarina iliti Analna Carica. Tako da tamo budem, kao i svake subote, a evo ove zbog još jednog razloga više.
No prije toga imam još 2 "poslića" za obaviti. Prvo je kavica sa NighST forumašicom Renki koja dolazi iz Vinkovaca u Osijek sa starcima na neku izložbu. No kao što možete pretpostaviti ona ne ide na izložbu, nego sa mnom na kavu, i to za nekih otprilike sat vremena.
Nakon toga sam od pola 9 otprilike u Retfali na pijanci, te oko 11 gibam prema HIRu. Na pijanci očekujem da bude dobro, a u HIRu još bolje.
A što je još novo? Pa da, dobio sam naočale danas i sada napokon izgledam kao pravi Geek kao što i zaslužujem, i kao što mi je suđeno. Ma šalim se, više sam kao Tarik Filipović ( CURE NAVALITE !!! :p ). No još se ne mogu priviknuti, skroz ih namještam, smeta mi pto vidim okvire i tako slično. Srečom imam dobre okvire "Vogue" dakle gledajuči na firmu postao sam šminker. Ou jea...E da, slične su nekako ovima sa slike...
Eto toliko, ništa toliko važno se nije desilo a sutra očekujte report jedne pretpostavljam totalno dobre subote...

Post je objavljen 12.02.2005. u 17:38 sati.