Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anotherteendiary

Marketing

Menga&pmsi sve to=fuuuuuuuuuuj!

Eto mene again...
Da bas sam stavila ovaj naslov jer sam jucer dobila mengu! Pa to je prekletstvo! Kao prvo, mozes pojest hrane ko krokodil i jos si gladan, stalno, al stalno te trazi slatkog, i stalno mjenjas raspolozenja tako da se cesto okomis na nekog ''ni krivog ni duznog''! A jos kako boli....
Mislim, ono, danas se probdim i hocu se ic tusirat al mi je lose i onda sam isla zvat sanelu (fenomenalna frenica&susjeda :)) da sam joj ostavila vrata otkljucana i ako ju ne nazovem kroz pol sata da dode jer bi se ja jako lako mogla onesvijestit... Ah, bilo je blizu, al ostala sam na nogama! I to je tako... Bolno... i grozno... I... Ah!
I bez obzira na mengu.. Ja opet mislim na njega... Good thing is- saznala sam da moj a frenica nece 100% nista s njim, ali, ja ipak ne znam kako je sa njegove strane... A, i zastrasuje me lidrano taj... U ponedjeljak je generalna... Ah, a znam da cu ga vidjet... i u predstavi se ja bas njemu morat obracat jedina... (mislim, nije da se zalim :)))))) ali ono... :) joj, nas me zanima... :)
Danas smo imali dosta dugu i napornu probu, ali sve ja to volim... I jedva cekam probu sutra, i jedva cekam da to odglumimo,i jedva cekam da idemo na iducu perdstavu... ah... :)
I jedva cekam da dobijem njegovu sliku pa da se mogu topit :)
EHheh, aj ljudi pusek! HF sutra u gradu!

Post je objavljen 11.02.2005. u 22:21 sati.