Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tomic

Marketing

OPET BEZ VEČERNJE ŠKOLE?

INTERVIEV

Zzumm: Vidim da Pervan gostuje kod Sanje, što sigurno nikada prije ne bi napravio. Padaju li kriteriji s vremenom?
Zuhra: Da, ne znam šta mu je bilo…
Mujica: Je l' tebi humorističan Lokas? Tip je totalni fulanac na TV-u.
Zuhra: Ne. Lokas mi je jako drag, ali emisija mu je katastrofa.

Mujica: Hoće li opet 'Večernja škola'?
Zuhra: Hoće. Na HRT-u.
mirkofodor: Hoćeš li ponovno snimati reklame za klima uređaje? :)
Zuhra: Hoću, ako dobro plate.
Velimir: A 'Audicija'? Bila je to kontroverzna emisija...
Zuhra: Da, ali neshvaćena

Sale: Zuhra, 'ajde baci neku foru.
Zuhra: 'Ajde daj neku lovu.
Velimir: Koliko po fori?
Zuhra: 100 eura
Velimir: Što ako fora nije dovoljno 'fora'? Vraćaš pare?
Zuhra: Nađeš nekog drugog, pare ostaju.
mirkofodor: Koliko daleko možeš bacit neku foru?
Zuhra: Do tebe, da se potrudim.





IPAK ĆE IH BITI

ZAGREB – U utorak je navečer u Zagrebu otvorena nova elitna, privatna školska ustanova, no Vjesnik doznaje da njezin utemeljitelj Željko Pervan nije dobio suglasnost Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Ipak, na pomolu nije skandal, već nastavak gotovo kultne humoristične emisije Večernja škola koja je prije nekoliko godina prikazivana na OTV-u, a idućih će mjeseci resiti Drugi program HTV-a petkom navečer.
Dvorana Zagrebačkog kazališta lutaka u kojoj su pred živom publikom snimljene prve dvije polusatne epizode, bila je uistinu pretijesna za sve željne dobrog humora i trbuhobolje. Što zbog besplatna ulaza, što zbog polarne zime, no ponajviše zbog statusa vrhunskih komičara kakav prof. Pervan i učenici imaju u javnosti, strogi je zaštitar bio prisiljen zaključati vrata Kazališta pred stotinjak razočaranih gostiju.
Oni, pak, koji su zauzeli sjedala u publici bili su nakon odgledanoga – sve samo ne razočarani. Kako, uostalom, ostati ravnodušan na priču učenika Aljoše (Zlatan Zuhrić) koji, opisujući svoje apartmane kod Splita, kaže da je to dvojni objekt – s cementarom. Ili pak na Denisa (Mladen Horvat) koji je postao modni stilist i već brine za Elija Piska i Mladena Burnaća«. Treći učenik, znani Antimon, sada se zove Ante Čulo, po ocu je iz Gabona, a po majci – iz Ljubuškoga.
Večernja škola dobila je i osvježenje – Đuru je više no uspješno zamijenio Blaženko. Jasno, tajna komičnosti »Večernje škole« nije samo u improviziranim doskočicama i verbalnim prepucavanjima – kojih je napretek i mnoge su urnebesne – već i u izvrsnoj mimici i govoru tijela.
U kvalitetu i duhovitost snimljenoga materijala kojim je, inače samokritičan Pervan, uvelike zadovoljan, uskoro će se moći uvjeriti i hrvatski gledatelji. Prva polusatna terapija smijehom imat će svoje mjesto na 2. programu HTV-a i to najvjerojatnije u petak, 18. veljače, u »udarnom terminu« između 20 i 22 s
Vidite što se događa. današnji dan je trebao biti blagdanski, sve spremno za sjetvu. kazeta, da se ne bi sjebao kao za prijašnjih epizoda kada ih puno nisam snimio, pivo i dobru volju. ovako će se trebati čekati svaki dan u navedenu vremenskom intervalu kako bi ih uhvatili. samo daj da počne, pa kakvo god bilo.



Post je objavljen 11.02.2005. u 19:04 sati.