Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gulistan

Marketing

Nachtfresserov me komentar podsjetio na likove iz djecjih zabavnih programa, sto crtanih, sto lutkarskih, koje su americki "cuvari morala" dosad prokazali kao nepodobne. To im je omiljena zanimacija, svake godine neki novi jadni crtic bude ocrnjen. Najnovija zrtva: SquareBob Spongepants, lik koji je: kuhinjska spuzva. Optuzba: gay je. Zasto: jer ponekad drzi ruke s najboljim prijateljem, a i inace nesto pocesto crtic prica o prijateljstvu i toleranciji. To izgleda ni u ludilu nisu "krscanske" vrijednosti.



Prijasnje zrtve: Tinky Winky (ljubicast--"gay" boje su, zna se, sve nijanse rozih i ljubicastih; neodredjenog spola, nosi torbicu), likovi iz Sesame Streeta (isto sve neka seksualno-neopredijeljena tolerancija i opca ljubav), pa cak i nepodnosljivi Barney, ljubicasti dinosaur koji meni osobno vise baca na kanibalskog pedofila.

Javnost se uglavnom dobro iscereka tokom ovih "skandala", ali pitas se kako odrastaju djeca tih konzervativaca koji pale Harryja Pottera i gase Muppete i "Ulicu Sezama".

Post je objavljen 11.02.2005. u 17:50 sati.