Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Jeste li gay drolja?

Jučer sam, razglabajući o promiskuitetu, naveo da gay muškarci nisu promiskuitetniji od str8 muškaraca, a onda sam na decki.com pročitao članak koji tvrdi potpuno suprotno.

"Ševimo li se s više partnera od ljudskog prosjeka? Odgovor je: da! I nije to samo stereotip. Nije to samo pusto sanjarenje (za neke možda i je). Pogledajmo rezultate Kinseyevog instituta na Sveučilištu Indiana koji tvrdi da 40% gayeva procjenjuje da je imalo više od 500 (slovima: pet stotina) partnera. Doduše, Amerikanci su to, ali ni oni nisu baš toliko 'napredniji' od nas. 'Sex' je ipak samo seks. Šokantniji je podatak da upola manje, ali i to je čak 25%, procjenjuje svoj seksualni gabarit na 'odrađenih' 1000 partnera i više. Statistika je podatna, ali kako god ju okrenuli, velike brojke su velike brojke!

"Kad smo već uzeli podatke od Amerikanaca pogledajmo koliki je njihov 'pravospolni' izbor. Dakle, Sveučilište u Chicagu tvdi da američki heteroseksualni prosjek punoljetnih osoba iznosi sedam. Kod zakletih neženja prosjek se 'vrtoglavo' penje do devetke, što nam govori da smo 70 puta promiskuitetniji od oženjenih muškaraca, a tek 55 puta od glasovitih hetero fuckera. Impresivno, zar ne?"

Slažem se. Možda je upravo nedostatak uravnotežujuće ženske energije kriv za eksplozivno ispoljavanje seksualnosti u gay svijetu. Možemo se osjećati zadovoljnima zbog toga, da nije negativnih posljedica poput STD (seksualno prenosivih bolesti) koje nam kvare oduševljenje.

Post je objavljen 11.02.2005. u 03:42 sati.