Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/safikama

Marketing

aha!evooo ga!

blog nam je u krizi!cure se pomirile s tim,a ja se osjećam k'o ubojica!jebemu miša,prva sam prestala pisati.a što ću?svidjela mi se uloga čitateljice;ipak je tu uvijek sjajna margot,informativna saddamica te hijena koja je tu i tamo znala zabljesnuti.
kaya(iliti ja pod nickom kaya)više nije imala potrebu pisati jer joj je pasivnost i uživanje u tekstovima ostatka safikame savršeno godilo.
ah da;sad će margotica baciti naglasak na moj egocentrizam.vjerojatno će me upitati:kako to da za sve dobro i loše pronalazim uzrok isključivo u sebi?!
al' bit će da ipak nisam toliko koncentrirana samo na sebe kad točno znam što margotica misli...hm,a možda je naglasak na tome što margotica misli O MENI?
možda sam ja zaista jebeni egocentrik?
ok,nema dileme;dolazimo do zaključka da jesam i idemo dalje.

uspjela sam u dan i pol(jučer i danas) obići veći dio bosne i hercegovine te slavoniju :)
a noć prije puta sam feštala za maškare i stigla kući oko 6 ujutro.
mislim da nisam spavala nekih 50 sati..jebo to;kažu da u ukrajini(mislim)živi tip koji nije spavao već 20 godina.to je gadna stvar(blago rečeno),potpuno sjebano(ispravno rečeno);ta nema mi ništa draže nego lagano tonuti u san...i sanjati,sanjati...ja sam od onih ljudi što često sanjaju kako padaju...taj osjećaj,koliko god da je strašan,pomalo je i uzbudljiv.probudiš se i kažeš:uf...naravno,u mojoj verziji je uvijek.uf,jebote...
a dragi su mi svi snovi,i oni u boji i crno-bijeli,i oni koje sanjam na njemačkom(nakon 9 godina učenja i dalje ga samo u snu znam pričati) i oni snovi na engleskom,i smiješni snovi,i strašni snovi i erotski snovi...svi imaju svoju draž.

o čemu pričati u 2.20 ujutro nego o snovima?težnja ka krevetu...
krevetu ni premekom ni pretvrdom...a konačno sam si nabavila i taj anatomski jastuk :)
i sad je u mom krevetu sve savršeno...debeli jorgan,meke deke;ja ispod njih,a moja maca ratka na meni...tapka me svojim mekim šapicama i prede,zatim se smota u klupko i spava...spava...nažalost to traje do 5 ujutro,onda traži van i ja se moram ustajati,pička joj strinina!al' neka..brzo se ja vratim svom dragom...dragom krevetu,naravno.
mislim da sam...ne...ne mislim...ja jesam zaljubljena u svoj krevet!
ok,nema dileme;egocentrik sam i zaljubljena sam u svoj krevet,idemo dalje.

a kamo dalje?nakon 50 sati nespavanja,trebalo bi se odmoriti u ljubljenom krevetu.
spavati,spavati,možda sanjati!

pa i smrt postaje lijepa...

laku noć!

kaya...



Post je objavljen 11.02.2005. u 01:55 sati.