Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mladamama

Marketing

Joj hvata me gripa bila sam kod doktorice dala mi je antibiotike, uzas jedva disem, grlo kriminalno ne mogu uhvatiti zrak od kašlja .
Danas mi je bebica primila dvije injekcije u guzu a jednu u usta, samo bi htjela savijetovati roditeljima da ako im pedijatar preporuči vakcinu koja se plaća to su tri u jednom i kosta oko 400 kuna da kupe moga sina je spasila niti ga je bolila a niti je dobio temperaturu (reakcija na cjepivo) vjerujte mi bolje to nego da ga tri puta bodu, a to je primio prije 3 mjeseca, oko 3 mjeseca se to prima.
Joj ne znam vise ni sto da mislim ubija me ova prehlada. Sve mlade mame poslusajte DOJITE svoje bebice to je najbolje i najzdravije koliko god moze nemojte slusati nikakve savjete da vam je miljeko rijetko ili da ako pređete na umjetno beba ce vise spavat-TO je laz bebe spavaju bez obzira na dojenje, moj sin se budio svaka 3 sata čak i sad kad ima 6 mjeseci budi se i dalje dojim i preporučam svima, a imam prijateljica koje kazu da njihova dijeca se umjetno hrane i takoder se bude, a vjerujte mi najzravije je, jedan stari doktor je rekao preko dojenja dijete je zastićeno od svih bolesti, i na taj način se on najbolje razvija, i bliski je s majkom i čak i kad majka ima temperaturu dijete je zastićeno, jednio u slučaju da temperatura prelazi 38.5 tad se ne preporučuje da mlijeko nebi oprzilo bebu jer je mlijeko toplo. A mame koje ne mogu ili ne zele dojit probajte s izdojavanjem a ako ne mozete i tako nemojte očajavati pa i ja nisam htjela siku ,a sad mi nista ne fali ne brinite glavno je da beba raste i da je zdrava. Pozdrav svim mladim mamama i onima koji će to postati. Ljubite i čuvajte svoje bebice

Post je objavljen 10.02.2005. u 23:00 sati.