Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/necastivi

Marketing

MADREDEUS

Vec vas vidim kako vicete da opet bogohulim. E, pa nije tako mili moji zlobnici, danas necu bogohuliti.
Danas s vama samo zelim podijeliti uzitak jucerasnjeg koncerta «Madredeus» u Lisinskom, stavljam vam i jednu slicicu.
Mora da se pitate kako to da Necastivi slusa glazbu koju izvodi skupina tako znakovitog imena.
Ne razbijajte vase mudre glavice, odgovor je vrlo jednostavan. NOSTALGIJA. Naime oni inteligentniji i nacitaniji medu vama, koji su bolje upuceni u moj lik i djelo znaju da sam i Ja prije nego sam dobio svoje osobno Crno Carstvo ipak bio samo andeo i....povuklo me jebi ga (to vam je nesto slicno kao sto vas vuce na cajke, a ono, Hrvati ste do jaja, sto cete kad vas ponese).
Teresin andeoski glas i glazba koju sviraju ona cetvorica prdonja su u kombinaciji s osvjetljenjem proizveli tako misticnu atmosferu kakvu nisam osjetio jos od kad me je Faust pozvao da «porazgovaramo» (zato je i poznata prica kako me je on prizvao, a sve druge su pale u zaborav, covjek se potrudio, ali ne brinite, samo vi zovnite i dolazim Ja i do vas).
Eto, dosta sam vam danas nasrao, ionako nemate pojma o cemu pricam. Ali ne brinite, kuzim Ja i to, znam da to nije Sevka ili Minea jebi ga, pa da znate napamet cak i kad ce Sevka zaurlati da je opatica u Spisic Bukovici u lokalnom «discu».
Ako vas ipak zanima o cemu ja to danas prdim, onda idite tu www.madredeus.net , mozda neki koristan kurac i cujete ili procitate.

Voli vas vas Necastivi


Post je objavljen 08.02.2005. u 16:35 sati.