Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvimacak

Marketing

TV PRODAJA SLASH SMECE ON TV

Istina, magicna posuda stvarno zadrzava tekucine, krute tvari, zrak, manjeg psa i zlatnu ribicu u slucaju da je ponovno akvarij gurnula preko ruba stola. Tu riba je izvan kontrole.

Moguce je posudu staviti u hladnjak, na stol, pod, polici, u prtljazni ili na tv. Moze boraviti i u spavacoj sobi, pokraj wc skoljke. Jebo mu, u trenutku pomracenja uma moze posluziti i kao hladno oruzje.

Hell, cak i najmasniju krafnu na svijetu koju upravo zvacem, bez straha bi stavila u tu prokletu super – turbo posudu na bazi mikro – vlakana, zatvorila je ekstremno skupim poklopcem koji je danas, tko bi reko koje sam ja srece, besplatan. Da, dobro ste culi, besplatan! Upravo mi je to rekao debeljuskasti strucnjak za super – tirbo posude koji je diplomirao na Bill University u Ohiu, a zove se Jim, doktor znanosti.

Ali sve to je poprilicno sivo, dosadno i nedostatno. Poslijepodnevna tv je vjerojatno najzamornija stvar koju covjek moze pokusati gledati. Kao i ona pjesma, mmmm... dobar? Mislim da ne. Tv prodaja ovdje pocinje bolje izgledati. Steta sto je vec zamijenjena sapunicama.

Pregledavanje stare video kolekcije, cokolada, kronicni kasalj i tako sve do reprize Simpsona i neizbjezne Sabrine, retardirane vjecne teen zvijezde.

My god, right now I'd rather be dead then here. Majka mi kuha mlijeko s secerom jer joj moje naprezanje, stenjanje i davljenje pocinje ici na kurac. Kako je lijep taj osjecaj obiteljske povezanosti i ljubavi. Prije pocetka Zvjezdanih staza.

Please shoot me.

Post je objavljen 08.02.2005. u 16:26 sati.