Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psst

Marketing

POSLJEDNJI ZLOČINI SANADERA I NJEGOVE ZAMJENICE

Krug oko probisvijeta koji se još naziva dr.Ivo Sanader,poput onoga s komunistom Miomirom Žužulom,koji je ogrezao u zločinu, konačno se zatvara,usprkos činjenici da niti jedan politički kriminal,koliko god bio glomazan,javan i poražavajući za život Hrvata,nije kažnjen.

Materijalno i zatvorom.

Sanader je naručio tekst u nacionalu o svojoj 'poduzetničkoj' biografiji iz Austrije,a zapravo iznio je svu svoju bijedu,obmanu i lažljivost.
Vrh njegova poduzetništva dok nije došao krasti u Hrvatsku (makar uvijek javno kaže da je došao iz Austrije materijalno osiguran za tri života) sveo se na 'dilanje' i naravno uvoz nekih soft-pornografskih fotkica za 'Start' i slične magazine.

A evo detalja kako je taj milijunaš došao pomoći Hrvatskoj,nakon što se Hrvatska stvorila.

Taj je 'bogataš' došao s ženom i djecom stanovati kao zadnji podstanar u malom stančiću u trošnoj kući na Remetama, znači kilometrima u planini iznad grada.
Štoviše, uskoro je počeo gubiti ključeve stana, nije ih želio platiti, a finale je bila dugodnevna rasprava o smanjenju 'skupog' najma (za 50-100 DEM).
Eto, to je bio 'imućni poduzetnik iz Dijaspore' Ivo Sanader dok nije kriminalom 'kupio' kuću u Zagrebu, istjeravši stanare iz nje.

I kad se zna što je od HDZ-a napravio, kad se zna da je temelj njegova mandata predaja Hrvatske Europskoj Uniji koja će je okupirati, što onda očekivati od tog cigana nego da podržava (polu)srpsku gaduru iz Kumroveca,Jadranku Kosor,ružnjaču koja je spichkala toliki novac siromašnih i poreznih obveznika (sviju nas) na svoje nepismene bljuvotine u izbornoj kampanji.

Zamislite naše hrvatske dečke,junake,Golužu i druge,nakon što su sišli iz aviona, prva koja ih je dočekala na pisti bila je ta Kosorica.

Ali, malo su se prešli. Ni Sanader ni bilo tko iz tzv. vlade nije ništa napravio osim klečanja pred desetorazrednim eurokratskim činovnicima da nas prime u EU i rasprodamo ili besplatno damo svoju zemlju kao što su već poklonili banke, telekom, iNA-u...
Sanader i drugi to rade za svoju korist,uništavaju zemlju kojoj nisu ništa pridonijeli,štoviše,kao Žužul,mrzili su i pomisao na Hrvatsku i Hrvate, a na toj se Hrvatskoj kriminalom obogatili.
Bog i Hrvati će ih brzo kazniti!
Sve drugo bi bila istinska nepravda prema poštenim, časnim, obrazovanim, prosvjetljenim i nacionalno svjesnim ljudima.

Post je objavljen 08.02.2005. u 15:34 sati.