Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkinfluence

Marketing

*Here i come again*

Ej,ljudi moji...Pardonček što nisam pisala prije,ali imam neki adware ili tako nešto na kompu pa me nonstop pita ona sranja..."Do you want to install....?"Uff...morat ću si downloadat nešto protiv tih govana,stvarno me bacaju u depru...
Prijeđimo sad na donekle zanimljive stvari,kako ne biste pomislili da sam neki kompjuter freak i da 23.59 sati dnevno provodim na kompu,a u onu minutu spriječavam dehidriranje..E,pa,moji "prijatelji" Amir i Tala su se posvađali...zbog...ma ne mogu reći.
Jednostavno,zvuči debilno.
Oni su uvijek bili najbolji prijatelji,a sad..Pazite,meni jako imponira to što mi oni šalju one slatke sms-ove i takve stvari,ali jednostavno,ja njih volim samo kao prijatelje i ništa drugo,i ne želim da se oni posvađaju zbog male mene. :)
Huh...Jesam li vam rekla da sam prehlađena?Damn!!
Imam temperaturu,nekih 39,nos mi curi sve u šesnaest (ma kakvih šesnaest,sve u dvadeset :D! ),jedva govorim,a kad se nekome javim na telefon,dotični se počne histerično smijati.Imam podočnjake velike oko kilometar,a još moram piti čaj...ok,ovo riješava pitanje "zašto ne spavam?" (tein,fucking tein)..Ubija me ova prehlada.
Eto,već sam se naviknula na ovaj blogec...I,kako bi to Davor rekao,dame i gospođo..Hasta la vista =)
PS:zabavite se,izađite na cugu,nabavite komada,barite...Ukratko,kad ja već ne mogu vani (što automatski znači da se ne mogu zabaviti),vi možete!
Enjoy life!
Ana


Post je objavljen 08.02.2005. u 13:18 sati.