Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/grlica

Marketing

Srebro srebrnog sjaja

Baš su nas ponizili u finalu.... Nas, svjetske prvake i olimpijske, ali tko će im zamjeriti? Našim dečkima. Biti drugi na svijetu. Mama mia!! Skidam kapu zimsku Nike.
Htio bih se osvrnuti na pljuvanja upućena Lini Červaru prije početka prvenstva (onda kad mu je bilo najpotrebnije da podupremo njegove i naše dečke). Kako to kod nas uvijek bude kad je netko dobar-najbolji. Ljudi mu uopće ne zavide, niti malo. Pogotovo ne oni koje naziva prijateljima. Novinari su se ponašali kao da nas taj čovjek nije ni sa čim zadužio, ali jest. Itekako, samo što neki to ne žele vidjeti. Ti su nas momci puno zadužili. Spočitavali su Lini kako busa sebe u prsa i govori da je on njazaslužniji na sve te medalje. Ne znam ja koje su izjave slušali.
Ma, možda i imaju pravo jer kad bolje razmislim i ovo je prvenstvo stalno veličao jednog igraća. Stalno je spominjao nekog Tima. Nakon jedne tekme rekao je kako je Tim najzasluzniji za pobjedu i da je Tim naš najbolji igrač. Puna usta hvale za tog Tima. Navodno ako Tim dobro igra, mi pobjeđujemo. Mozda je to Červarov pseudonim pa on ustvari sebe hvali. Mora biti to. Jer nije moguće biti tako skroman, a tako velik. Zar ne? Tko bi od nas bio?

Post je objavljen 08.02.2005. u 11:54 sati.