Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakodane

Marketing

ONANIRANJE...prvi dio...(vjerojatno i posljednji)



Otvaram vam ja novine danas na već tradicionalnoj kafi u Aktuelu (ne ona večernja,ona preko dana,u biti nije još uvijek utvrđeno koja je tradicionalna),a ono nakon nekih vrlo (ne)zanimljivih naslova i onaj O onaniranju nekog napaljenog starfucker dede,valjda ispred neke male djevojčice.
Iz samog naslova se moglo naslutiti što ta grozna i nepotrebna riječ (ne mislim na samo ophođenje postupkom) znači,ali naravno preduhitrio me tomi li pa meni laiku i čovjeku koji nikada neće postati akademski građanin (bar se nadam) što u biti ona znači.
Pa dajte ljudi....zar onaniranje...pa dajte...molim vas...
Mislim,zašto su potrebne uopće takve riječi...
hmmmmm............
Nadasve je očigledna činjenica da su relevantni podaci o istim postupcima ophođenja sa spolnim organima sveopće prihvaćena materija ovog postpresadašnjeg kapitalističkog i nadasve kamenodobnog društva u spektru raznih socioloških istraživanja na bazi signifikantnosti od 95% ukupno proučavane materije,jer naime nadasve zaista naočigled došlo je dakle do jedne sinteze raznih ekvivalenata nekih razmišljanja još u doba Hegela...
I tako ja razmišljajući o nepravdi u svijetu,gladnima iz Afrike dok se oni Ameri prežderavaju puricama,ponekad zapitam čemu uopće te riječi služe?!?
Da bi bili,postali,ostali pametniji???
Zar je stvar u pričanju da vas nitko ne razumije,odnosno što manje vas ljudi razumije tim bolje,jer zapravo ni sami niste svjesni što izlaži iz vaših ujutro opranih (valjda i kaladontom) usta.
Neka,možda ćemo biti pametniji....da....

A možda ću i ja saznati čemu služi ona šesta četkica za zube,kada nas je u kući petero!?!




dj vešo


Post je objavljen 07.02.2005. u 19:21 sati.