Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noidentity

Marketing

jose gener

Nije me bilo neko vrijeme ovdje. Svašta se desilo ali nisam imao volje to pretočiti u riječi. Ok nisam ni imao previše vremena za svratiti ovdje i malo mi je bed radi toga jer mi se čini da to nekako nije fer. Ljudi komentiraju, čitaju, pa onda ja odem i mogao sam tako ostati i nikada se više ne javiti. Sebično.

Nakon ovog podužeg izbivanja nema ništa novoga. Nisam naišao na neku djevojku s kojom bi se našao na istoj valnoj duljini, a da postoji obostrana privlačnost. Nisam zaradio nekakvu svotu. Malo me stukla neka boleština ali sam na kraju stukao ja nju pa sam opet onaj stari.

RTL radi reportažu o povećanju sisa. Žena se dala fotkati zato što su joj valjda platili operaciju ili bar malo uskočili pri plaćanju troškova. Ljudima je interesantno vidjeti sise, sise koje rastu i u trideset i nekoj. Šteta što srce nije interesantno kao sise.


Nadam se da će lik iz naslova smanjiti obim svog posla u Hrvatskoj. Naime on proizvodi cigare. Sorry pušači ali koliko god ne volim zabrane ipak mi je drago da se priča o zabrani pušenja.



Opet živim noću, opet sam melankoličan i guštam u tome. Sanjam i spremam se sanjati.



Post je objavljen 07.02.2005. u 02:56 sati.